YHDISTYSKOKOUS: Antti Saarinen jatkaa PuHu Junioreiden hallituksen puheenjohtajana

PuHu Juniorit Ry:n kevään yhdistyskokous järjestettiin tiistaina 14.5. Martinlaakson koulun auditoriossa. Kokouksessa oli paikalla ennätykselliset yli 70 henkilöä.

puhujunioritbanneri.png

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin seuran nykyinen puheenjohtaja Antti Saarinen. Hallituksessa jatkaa myös Mira Filatkin, Sami Vuorinen, Tuomas Raitila, Henry Hietavala, Maiju Ranta, Maarit Korhonen ja Janne Stude. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Lasse Laakkonen.

Yhdistyskokouksessa käytiin läpi seuraavan kauden talousarvio ja avattiin jäsenistön pyynnöstä entisen toiminnanjohtajan irtisanomista mahdollisuuksien rajoissa. Puheenjohtaja Antti Saarinen esitteli kokouksessa hallituksen laatiman toimintasuunnitelman, joka heijastaa vahvasti pitkän tähtäyksen suunnitelman tavoitteita. Hallitus haluaa vahvistaa joukkueiden toiminnan edellytyksiä seurassa määrittelemällä ja tekemällä valintoja uusista painotuksista, aloitteista sekä resurssien uudelleen kohdistamisesta.


PuHu Juniorit