VALMENTAJAESITTELY: JULIA KOSKINEN

JULIA_KOSKINEN.jpg
U19-tyttöjen valmentajat: Julia Koskinen ja Ville Ruokonen

U19-tyttöjen valmentajat: Julia Koskinen ja Ville Ruokonen

Valmentajaesittelyiden sarja jatkuu U19/U17 ikäisten tyttöjen valmentajan Julia Koskisen esittelyllä. Koskinen taustastaan:

“Olen valmentanut kaksi edellistä kautta WU16-tyttöjä. Tällä hetkellä valmennan WU19-joukkuetta, jossa jo edelliskausilta tuttujen 2003(-04) -syntyneiden lisäksi 2002 ja 2001 tytöt.

Valmentamisessa parasta ovat onnistumisen kokemukset ja jengi, jonka kanssa niitä koetaan. Joukkueen ja sen pelaajien kehittyminen yhdessä mahtavan joukkuehengen kanssa tekevät valmentamisesta palkitsevaa. Aloitin valmentamisen tyttöjen vanhempien ehdotuksen ja Ville Ruokosen hienoisesta painostuksesta johtuen. Pienien sattumien kautta päädyimmekin B-ikäisten haastajajoukkueen vastuuvalmentajiksi ja siitä olemme jatkaneet aina tähän kauteen asti. Valmentamisen aloitin sopivan mahdollisuuden tarjouduttua puolivahingossa ajankohtana, jolloin olin itse vähentämässä pelaamista. Yhden kauden kokeilu jätti koukkuun. Omat tavoitteeni ajoittuvat lähinnä tällä hetkellä käynnissä olevalle kaudelle, koska tulevaisuudesta on vielä mahdoton sanoa tässä kohtaa. Tämän kauden tavoitteena on kehittää pelaajia sekä itseäni niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Kahden kauden aikana tapahtunut nousu alueen 3. divarista valtsikan toiseksi parhaimmaksi jengiksi aivan mielettömän joukkuehengen omaavan joukkueen kanssa. Tällä kaudella on ollut hauska jatkaa korista vanhojen pelikavereiden kanssa vaikkakin vaan kentän laidalta käsin.

Kova työnteko palkitaan aina!”

Tsemppiä U19 ja U17 -tytöille alkavaan kevätkauteen!

PuHu Junioritvalmennus, WU19, WU17