VALMENTAJAESITTELY: KARRI LOUEVUO

louevuo.jpeg
PuhuVanta.png

Esittelemme PuHu Junioreiden valmentajia lähiviikkojen aikana. Tänään vuorossa on 2011-syntyneiden poikien valmentaja, Karri Louevuo, joka avaa omaa valmentajataustaansa:

”Olen valmentanut viimeiset 6 vuotta Tapiolan Hongassa 4 vuotta mini- ja C-pojissa apuvalmentajana ja 2 vuotta mikropojissa päävalmentajana.

Parasta valmentamisessa iloa tuottaa pienten yksittäisten asioiden oivaltaminen ja siitä syntyvä innostus, koris on hauskaa! Aloitin valmentamisen jo nuorena pelaamisen ohessa

Valmennan, koska koris on vaan siisti laji ja mukava nähdä junnujen kehittyvän, hyvää tekemistä myös työn vastapainona. Varsinaisia tavoitteita en ole enää asettanut, mukana oleminen ja parhaansa tekeminen on jo hyvä tavoite tekemiselle. B-tason koulutus on käyty ja mielellään osallistun myös täydennyskoulutuksiin mitkä liittyvät nuorimpien junioreiden tekemisiin. Ikimuistoisin hetki oli 0-100 häviö, siitäkin voi vielä hakea positiivisia asioita! Osallistukaa aktiivisesti, pitäkää hauskaa koriksen parissa ja harjoitelkaa ahkerasti!”

Tsemppiä Karrille ja koko 2011-syntyneiden poikien joukkueelle kevätkauteen!

Mikäli haluat aloittaa koripalloharrastuksen ja liittyä mukaan joukkueeseen, klikkaa alta!

PuHu Junioritvalmennus