M1DB: PUHUN MIEHET KAATOIVAT VIERAISSA PYRINTÖ AKATEMIA B:N

niki_ahola_3.JPG

PuHu Miehet pelasivat tänään sunnuntaina miesten 1. divisioona B:ssä kauden toisen ottelunsa ja ottivat vakuuttavilla peliesityksillään jo kauden toisen voiton. PuHu vieraili tänään Tampereella Pyynikin palloiluhallissa Pyrintö Akatemia B:n vieraana. Ottelu alkoi tasaisesti ja puoliajalle mentiin vain kolmen pisteen puhulaisjohdossa. Toiselle puoliajalle PuHu latasi uuden vaihteen silmään ja onnistui kasvattamaan eron jälkimmäisellä puoliskolla kolmeenkymmeneen pisteeseen. Lopputulos 57-87.

PuHu esitti ensimmäisen ottelun tapaan, varsinkin toisella puoliajalla, erinomaista joukkuekoripalloa, jossa pallon ja pallottomien pelaajien liike aiheutti vastustajan puolustukselle haasteita. PuHu on nyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan tarjoillut keskimäärin yli 20 koriin johtanutta syöttöä!

Ottelun hahmona PuHusta nousi esiin kouvolalaislähtöinen Niki Ahola, joka tykitti ensimmäisen ottelun tapaan kovat tilastolukemat 26p/7l/2s. Joukkueen kokenut kapteeni Stefan Beatovic esiintyi vahvasti tehden erinomaisella heittotakkuudella 8 pistettä, ottaen 6 levypalloa ja tarjoamalla 4 koriin johtanutta syöttöä.

PuHu Junioreiden päävalmentaja, Mikko Larkas, kommentoi voitettua Pyrintö-ottelua:

Ensimmäinen vieraspeli ja todella tahmea alku otteluun. Ekalla puolikkaalla heiteltiin palloa seinään ja puolustus vuosi joka kohdasta. Puoliajalla ryhdistäydyttiin ja saatiin oikea intensiteetti tekemiseen. Hyökkäyksessä alettiin myös pelaamaan enemmän yhdessä.

Meidän pelaaminen on heikkoa, kun puolustuksessa jalka ei liiku ja hyökkäyksessä pomputetaan palloa liikaa. Heti kun saamme oikean intensiteetin tekemiseen, niin peli paranee merkittävästi. Tänään oli valtavia vaikeuksia saada konetta käyntiin. Pitää miettiä mikä meni pieleen ja olla parempia ensi kerralla. Voittoon pitää kuitenkin olla tyytyväinen. Kaksi peliä ja kaksi voittoa on hyvä alku.”