N1D: TÄRKEÄT SARJAPISTEET JOENSUUSTA

Puhuttaret voitti sunnuntaina Joensuun Katajan vierasottelussa pistein 57-75. Voitto oli sarjapaikan kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä nyt Puhuttaret on Katajaa ja Catz kakkosta kaksi voittoa edellä, kun jäljellä on kolme kierrosta.

Kovimmista tehoista vantaalaisista vastasi eilen Veera Puustinen, joka tehtaili 17 pistettä ja nappasi peräti 13 levypalloa. Johanna Räty (15/4/3s) ja Adele Heiskari (12/4) olivat myös pirteällä pelipäällä. Katajasta tehokkain oli 19 pistettä heittänyt Anni Laurikainen.

Puhuttarien päävalmentaja Mikko Kurki:

Hyvä latinki peliin ja saatiin alkuun pitkästä aikaa onnistumisia kaaren takaa. Myös levypallopeli hallittiin. Koko ryhmälle iso kiitos siitä, miten valmistava viikko hoidettiin ja vielä isompi kiitos siitä että todella vaikean kauden tavoite, sarjapaikka, käytännössä varmistui.

Puhuttaret pelaavat seuraavan kerran kotipelin sunnuntaina 23.2, jolloin pelataan ensin naisten 1. divisioonan ottelu Puhuttaret-Catz kakkonen klo 14 ja tämän jälkeen miesten 1. divisioona B:n ottelu PuHu-HyPo klo 17. Tervetuloa kannustamaan!