M1DB: PUHU HUIKEAAN KOTIVOITTOON

2020-02-10.png

PuHu Juniorit - Tapiolan Honka, 98-84

PuHu Juniorit on pelannut hyvällä vireellä viime otteluissa. Tapiolan Honka saapui eilen sunnuntaina Martinlaakson koululle 16 pelatun kierroksen jälkeen voittamattomana ja odotettavissa oli hyvä ottelu, jossa kaiken tulisi osua nappiin, että sarjapisteet onnistuttaisiin kaappaamaan Vantaalle. Kovatasoinen divariottelu päättyi PuHu:n voittoon 98-84.

PuHu:n pelaamisessa korostui vahva joukkuepelaaminen läpi pelin. Pisteiden teossa vastuu jakautui usealle pelaajalle ja joukkueen viimeistelyprosentti oli korkea 66%. Esiin nousi loukkaantumisesta kärsineen Robert Hallin odotettu paluu peliparketille. Hall tilastoi komean rivin 21pts/5reb/9ast/5stl.

Päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi:

“Jälleen kerran meiltä hyvä ottelu. Jouko Järvisen puuttuminen toki näkyi vastustajan otteissa. Lukuunottamatta toista jaksoa ja neljännen neljänneksen lopun pelailua, hallitsimme ottelua oikeastaan koko ajan. Tärkeä päänahka kotietua ajatellen. Kotietu on vielä omissa käsissä, mutta se tarkoittaa sitä, että emme saa juurikaan pelejä enää hävitä. Lisäksi mieltä lämmittävää oli saada Trey takaisin kokoonpanoon. Hänen energiaansa ja taitojaan olemme kaivanneet hänen ollessa loukkaantunut.”

Seuraavat ottelut

Ensi sunnuntaina 16.2. PuHu matkaa Ura Basketin vieraaksi Kaarinaan. Ottelu pelataan klo 17 Littoisten monitoimitalolla ja peli näytetään suorana Elisa Viihteellä.

Seuraava kotiottelu järjestetään PuHu:n Supersunnuntaina kun 23.2. Martinlaakson koululla pelataan ensin naisten 1 divisioonan ottelu Puhuttaret - Catz Kakkone klo 14 ja perään miesten 1. divisioonan B ottelu Hyvinkään Pontevaa vastaan.

Tervetuloa kannustamaan!