KARRI LOUEVUO PUHUN TOIMINNANJOHTAJAKSI

PuHu Juniorit ry:n toiminnanjohtajaksi on nimitetty Karri ”Kyrre” Louevuo. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2024. Monille puhulaisille Kyrre on tullut tutuksi viime vuosina nuorimpien ikäluokkien valmennustehtävistä, joissa hän aikoo myös tulevaisuudessa jatkaa mahdollisuuksien mukaan toiminnanjohtajan tehtävien ohella.

Hänen aikaisempi työura sisältää monipuolisia rooleja mm. auto-alan myynti- ja johtotehtävissä, urheiluliikkeen kauppiaana ja viime vuodet rekrytointi- ja konsultointipalveluja tarjoavissa yrityksissä. Koripallo on kulkenut pitkään hänen elämässään mukana pelaajana, erotuomarina ja valmentajana. Kyrre on hyvin verkostoitunut ja tuntee myös paikallista päättäjä- ja politiikkakenttää.

Kyrre kommentoi tunnelmiaan valinnan jälkeen: ”Iso kiitos luottamuksesta PuHun hallitukselle, nyt pääsen tekemään hommia päätyökseni koriksen parissa ja vieläpä kotikaupungin seurassa, jossa olen toiminut sivutoimisena koutsina viimeiset 5 vuotta. Olen matkan varrella aistinut PuHussa toimivan yhteisöllisyyden ja johdonmukaisen kehityksen sekä kentällä että sen ulkopuolella. PuHulla on tärkeä rooli lasten ja nuorten kasvattajana, jossa turvallinen ja innostava ilmapiiri tarjoavat loistavan kehityspolun kilpakorikseen, harrastamiseen, valmentamiseen tai vaikkapa erotuomaritoimintaan.

 

PuHun hallituksen puheenjohtaja Antti Saarinen on tyytyväinen siihen, että seuran arkeen löytyi hyvä kippari: ”Uuden toiminnanjohtajan haku herätti paljon kiinnostusta, joka yllätti meidät positiivisesti. Rekrytoinnissa toivoimme löytävämme tekijän, joka omalla kokemuksellaan rikastuttaa seuramme osaamista. Meillä on jo valmiiksi loistava tiimi kasassa ja nyt Kyrre täydentää sitä hienosti. Olemme viime vuosien aikana kasvaneet ja kehittyneet seuramme tavoitteiden mukaisesti, joten toiminnanjohtajan rooli korostuu entisestään kun menemme tästä eteenpäin. Olen itse lopputulokseen oikein tyytyväinen ja ilolla toivotan Kyrren tervetulleeksi korisyhteisöömme toiminnanjohtajaksi!”

Seuratoiminnan laadukkaaseen toteuttamiseen tarvitaan lisää tukea yhteiskunnalta, yrityksiltä ja toki myös yksityisiltä ihmisiltä. Yhteistyökumppanuudet ovatkin yksi tärkeistä tekijöistä, joihin tulee panostaa jatkossa entistä enemmän,” avaa Kyrre ajatuksiaan tulevasta.  ”Valmennuksen laatu on hyvinvoivan, kehittävän ja kasvattavan seuratoiminnan yksi tärkeä kulmakivi. Tässä asiassa on PuHussa otettu viime vuosina iso loikka eteenpäin ja jatkon turvaamiseksi tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme. Hyvin hoidetussa seurassa on aina myös luontaista vetovoimaa, paikka, jossa on ilo olla töissä” hän summaa vielä lopuksi. 

Kuten aiemmin uutisoitu, PuHun nykyinen toiminnanjohtaja Janne Stude jättää tehtävät tämän kauden jälkeen. Jannen viimeinen työpäivä on 7.7.2024.

Lisätiedot: 
Puheenjohtaja Antti Saarinen, antti.saarinen@puhujuniorit.fi,  040 760 2875
Toiminnnanjohtaja (1.8.2024 alkaen) Karri Louevuo, karri.louevuo@elisanet.fi, 050 593 0464

PuHu Juniorit