N1D: SARJAKÄRKI TOPO HAKI SARJAPISTEET MARTINLAAKSOSTA

Kuva: Harri Vallila

Puhuttaret haastoi 14 pelatun ottelun jälkeen 13 voiton putkessa olleen ToPo:n naisten 1. divisioonassa hienosti. PuHu tarjoili mahdollisesti kauden parasta peliään koko ensimmäisen puoliajan, mutta väsähdettyään hetkeksi kolmannella neljänneksellä, ToPo onnistui käyttämään tilaisuuden hyväkseen ja karkaamaan 15-32 erävoitolla vantaalaisten tavoittamattomiin. Lopputulos 64-83.

Elsa Koskinen 12/9, Laura Tuukkanen 14/12 ja Johanna Räty 24/4 olivat tehokkaalla pelipäällä. Topolaisista PuHu:n kasvatit Elina Mäntynen 23/7 ja Rosa Lehti 8/1/3s olivat avainasemassa joukkueensa voitto-ottelussa kasvattajaseuraansa vastaan.

Päävalmentajan kommentit, Kari-Pekka Klinga:

“ Esiinnyimme todella vahvasti ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Tuolla pelaamisen tasolla olisimme onnistuneet aiemmin kaudella kääntämään tappio-otteluita voitoksi. Kolmannella neljänneksellä vähän puhti loppui ja siihen tämä ottelu ratkesi “