M1DB: URA BASKET HAKI VOITON MARTSARISTA TIUKAN OTTELUN PÄÄTTEEKSI

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

PuHu:n miehet pelasivat sunnuntaina kotiottelun Ura Basketia vastaan. Ottelu eteni odotusten mukaisesti tasaisissa merkeissä. PuHu oli vielä avauspuolikkaan jälkeen pisteen johdossa, mutta kaarinalaiset pääsivät toisella puoliajalla hieman niskan päälle ja viimeisteli loppulukemiksi vierasvoiton 90-99. Ottelun käänsi lopulta Uran hyväksi joukkueen vahva hyökkäyslevypallopelaaminen. Uusista yrityksistä joukkue nosteli 19 pistettä.

PuHu:n Mikko Visakko ja tänään 20 vuotta täyttävä Niklas Vallila pelasivat tehokkaasti. Visakko tilastoi 22/5/4s ja Vallila teki 25 pistettä. Ura Basketin pelaamisen moottorina toimi myös Korisliigassa Urassa isoa vastuuta kantava PuHu-taustainen Trey Niemi (27/7/9s). Myös isokokoinen Brian Moultrie (19/14/5s) oli puhulaisille vaikea pideltävä

Valmentajan kommentit, Juuso Konttinen:

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

“ Eilisen ottelun osalta oli etukäteen tiedossa, että olemme vastustajaa pienempiä. Tällä kertaa emme pystyneet vastaamaan vastustajan pelikovuuteen, vaikka yritimme nostaa aggressiivisuuden tasoa viikolla harjoituksissa. Kovuutemme ei riitä tällä puolustuspäässä ja levypallopelissä ja korjaamme asian tulevan viikon aikana.

Hyökkäyspelissä sitouduimme paremmin joukkueemme pelitapaan, mutta vastustajan tehdessä jatkuvasti suuria pistelukemia voittaminen on hyvin vaikeaa.

Mieltä lämmittää kuitenkin Mikko Visakon tinkimättömän kova puolustuspään työskentely joka päivä harjoituksissa ja eilisessä pelissä vastustajan parasta pelaajaa vastaan. Onnistumisina on mainittava myös Niklas Vallilan hyökkäyspään onnistumiset ja heittotyöskentely."

PuHu Juniorit toivottaa Niklas Vallilalle hyvää syntymäpäivää ja tsemppiä miesten joukkueelle kahden vierasottelun viikolle:

  • To 25.2. klo 18:30 Lappeenrannan NMKY - PuHu Juniorit, Lappeenrannan urheilutalo

  • Su 28.2. klo 13:00 JyWe - PuHu Juniorit, Gradia Viitaniemi

PeliraportitPuHu JunioritM1DB