PuHu-Seniors 79-69 (37-34)

Lähtöaskeleet: Jo putoamaan tuomittu Seniors saapui paikalle ainoastaan kuuden pelaajan voimin, joten siltä osin homma oli taputeltu enne ylösheittoa. Sinänsä hassua, että Seniorsin joukkueessa pelasi yksi seniori-ikäinen, kun taas virkeän Hukkalauman rosterissa senioreita on peräti yhdeksän.

Hukat ovat sarjan muiden kärkijoukkueiden tapaan ilmoittaneet halukkuutensa nousukarsintoihin, joten loppukauden ottelut ovat sitten pakkovoittoja, jos reissuun mielii päästä.

Matsi: Aivan hirveätä kuraa alusta alkaen. Hukilla oli matala tempo, huonoa puolustusta, kellon tuijottelua, hätäisiä heittoja, huonoja ratkaisuja ja ylimielinen asenne. Seniors pelasi sen sijaan ihan ok freelance-scheissea, toivoen ettei Hukat herää koko illan aikana. 

Vielä kolmannen jakson alkuminuuteilla Seniors kävi pisteen johtoasemassa, mutta väsyi näkyi jo Myyrmäen Sittarille asti. Lahtisen kaksi isoa minuutin sisään katkaisi sitten vastustajan pyristelyn ja nopeasti Hukat karkasikin 26-12 jaksovoiton myötä reiluun johtoon. 

Viimeisellä jaksolla kaikki kenttäpelaajat yrittivät sitten koristella omaa pistesarakettaan, joten hirveä oli näkymä harvalukuiselle katsomolle. Seniors onnistui tässä paremmin ja voitti viimeisen jakson 16-23.

Seniorsien Michelsen teki pistesaldostaan 22 siinä vaiheessa, kun eroa oli Hukille yli 10 pinnaa ja lopputulos selviö. Tasmuth väänsi ansiokkaasti korin alla ja ikinuori Pelkonen väläytteli ajoittain pitkiä kakkosiaan. 

Hukilla oli tänään virkamiespäivä eikä monelle hiki tullut edes pintaan. Lahtinen käytti vapaan tilan kaaren takana ja nakkasi viisi isoa pussukkaan. Riihimäki nautiskeli runsaista minuuteista ja vastustajan väsyneistä jaloista tehden kauden ennätyspisteensä. Muilla oli hetkensä, mutta ne jäivät kovin lyhyiksi.

PuHu: Nanski 7, Lehti 2, Kirjavainen 11, Lahtinen 17 (MVP), Ansas 5, Kokkonen -, Riihimäki 13, Aho Jukka 20.

Seniors: Keijonen 3, Nummi 6, Pelkonen 13, Minogue 10, Michelsen 29 (MVP, koska PuHu-tausta), Tasmuth 8

Entä sitten? Seniorseille oikea paikka on sarjaa alempana. Pelaajat eivät huonoja ole, mutta kapealla rosterilla ei vaan tässä sarjassa pysty säilymään.

Kiitokset Keravalle, joka käytti tänään nousukarsintojen oljenkortensa voittamalla KoriJorit (edelleen tyhmä joukkueen nimi, ei ansaitsisi nousta!). Hukilla on vielä jäljellä ottelut sekä KiroJoreja että ToPoLaa vastaan, joten unelma nousukarsinnoista elää edelleen vahvasti. Ihanan jännittävä loppukausi tarjolla!