Seniors - PuHu2 50-97 (22-47)

Lähtöaskeleet: olivat epäreilut. Täydellä kymmeniköllä kylään saapunut sarjakärki PuHu sai vastaansa kahdeksalla pelaajalla operoineen Seniorsin, joka on ottanut lähes jokaisessa ottelussaan kunnon tukkapöllyn.

Ottelu kulki jopa korostetusti käsikirjoituksen mukaisesti. Vieraat junttasivat alussa palloa NCAA-Suroville, jonka babyhookit sujahtivat nätisti pussukkaan. Pian tämän jälkeen palloa kierrätettiin kaarelle, josta Jukka Aho naulasi kaukoheiton tai ajoi korille. Tuloksena aina vähintään kaksi pistettä. Surovin ja Ahon 15 pisteen avulla ottelu oli lukemissa 6-18. Loput 35 minuuttia surffailtiin sitten päästä päähän.

Seniorsilta ex-Hukka Vuorinen (14) väläytteli alussa muutamaan otteeseen. Loppupelin aikana loput seitsemän pelaajaa väläyttelivät ajoittain sen verran, että saivat muutaman tekun lisäksi yhteensä 36 pistettä aikaiseksi.

PuHulle tarjolla oli mukava iltapäiväpuhde ennen lauantaisaunaa. Joukkueen työmoraali oli oikein kelvollinen läpi ottelun, mikä näkyi vastustajan epätoivoisina hyökkäyksinä. Kolmipisteisiä joukkue heitti toisella puolikkaalla ainoastaan yhden sisään, muutoin 100 pinnaa olisi ylittynyt reilusti.

PuHu: Nanski 8, Aho Jarkko 5, Ansas 6, Kokkonen 2, Laatikainen 8, Aho Jukka (MVP) 22, Kirjavainen 11, Lahtinen 9, Surov 14, Merivirta 13.

Seniors: Vuorinen 14 (MVP), Kunnas 9, muille sattumia.

Entä sitten? Seniorsilla ei ole pienintäkään toivoa säilyttää sarjapaikkaansa. Hatunnosto kuitenkin siitä, että joukkue nousi Sarjojen Sarjaan, eikä jäänyt rämpimään kolmoseen. Toivottavasti otteet paranevat sen verran, että saavat sekoitettua sarjataulukkoa muutamalla yllätysvoitolla.

Tavoistaan poiketen Kaspalakit ovat voittaneet nyt kaikki kolme sarjan häntäpään joukkuetta, vieläpä varsin selkeästi. Loukkaantumisiakaan ei vielä ole eteen tullut, joten pössis on aika kiva.