Tulosta

PuHu2 - KoriJorit 76-92 (37-52)

Lähtöaskeleet: Ottelu oli täysin merkityksetön kummallekin joukkueelle, sillä kummallakin on sarjapaikka varmistettu hyvissä ajoin eikä nousukarsintoihinkaan ole asiaa. Tai KoriJoreista nyt ei selvää ota. Pelaajia kummallakin riittävästi ja yleisöäkin paikalla mukavat 17 kpl.

Matsi: Kumpikin joukkue hurjasteli vapautuneesti hyökkäyspäässä hyvällä prosentilla. Puolustuksessa kummallekin tuli pieniä uinahduksia. Hukilta Jukka Aho paukutti 11 pinnaa ja KariJiroilta Tarjanne 9 pistettä. Liigassakin runsaita minuutteja vastikään pelannut Kopio oli aivan yössä ja syötteli palloa lähinnä seinille. 25-22.

Toisella kympillä Hukkien hyökkäys puuroutui aika totaalisesti, jolloin vieraat pääsivät juoksemaan kymmenkunta nopeaa toiseen päähän. Kun vielä Kopiokin heräili koomastaan, oli jakso aika tyly 12-30.

Ison tauon jälkeen Marjanen ja Nanski toivat kotijoukkueen 5 pisteen päähän, mutta mitään hurmosta ei kuitenkaan löytynyt. 22-16. 

Viimeinen kymppi ruiskittiin vuorotahtiin Kopion iskiessä lopullisen niitin. 17-24.

KiroJorien rosteri on varsin nuorekas ja se on saanut kauden mittaan muutaman todella kovan vahvistuksen. Tarjanne paukutti ensimmäisellä puolikkaalla 19 pistettä läheltä ja kaukaa. Korin alla Oikari huslasi mainiosti ja nosteli voimalla koreja. Kopio oli alkupelin todella hajuton, mutta petrasi loppua kohti. 

Kaspalakeilla ei mikään hurmospäivä ollut. Jukka Aho nakutti alussa todella hyvin palloa pussiin, mutta hiipui loppua kohti. Nanski oli tuttuun tapaan tehokas kummassakin päässä. Muilla tuli muutama suonenveto. Ongelmat olivatkin enempi puolustuspäässä, jossa stoppeja ei saatu oikein missään vaiheessa riittävästi.

PuHu: Aho Jarkko 11, Kerminen 9, Aho Jukka 17, Marjanen 11, Riihimäki 8, Nanski 16 (MVP), Laatikainen 3, Koskinen -

KoriJorit: Tarjanne 27 (MVP), Salojärvi 5, Nyman 6, Saine -, Vuorinen 10, Cato -, Paulamäki 4, Kopio 18, Oikari 20, Puotila 1, Huovinen 2.

Entä sitten? KoriJoreilla on nykyrosterilla auvoisa tulevaisuus Sarjassa. Nuorehkoja pelaajia muutamalla staralla ryyditettynä on aika kiva kombo tuleville vuosille. 

Kaspalakkien rosteri koki kovia jo ennen kauden alkua, kun kolme isoa vaihtoi maisemaa. Kun tämän päälle tuli muutama pitkäaikainen loukkaantuminen, oli sarjapaikan varmistaminen varsin haastava tehtävä valmentajalle ja kapoisaksi käyneelle pelaajistolle. Siihen nähden kaudesta voi antaa helposti kiitettävä miinuksen. Sarjapaikka on taas lunastettu ja näillä näkymin Kaspalakit on ensi kaudella Vantaan edustusjoukkue. Aika ankea ajatus sinänsä. Kaspalakkien 11-vuotinen taival Sarjassa on Kartanon Herrojen tavoin kova juttu. 

Ensi kauden alkuun on vajaa puoli vuotta. Tällä hetkellä takki on aika tyhjä ja "One More Year" tuntuu henkilökohtaisesti kohtuu etäiseltä ajatukselta. Kaspalakkien saaga Sarjassa kuitenkin jatkuu, se on selvä. 

Kaspalakit kiittää kaikkia vastustajia mielenkiintoisesta kaudesta, jossa panosta riitti lähes loppuun asti. Koris on aika hieno peli!