PuHu Juniorit on kiinnittänyt tulevan kauden kokoonpanoonsa kaksi kovaa runkopelaajaa.

Valtteri Leino

Loviisan Hokkibasketin kasvatti Valtteri Leino siirtyy yhdeksän Kouvoissa pelatun kauden jälkeen PuHun edustusjoukkueen kokoonpanoon. Viime kaudella Korikouvojen riveissä 1-divisioona A:ssa pelannut heittävä takamies nakutti 26 ottelussa keskimäärin 12 pistettä, minkä lisäksi Leino esiintyi Kouvojen korisliigajoukkueen mukana neljässä Korisliigan pelissä. 181-senttinen Leino on aikaisemmilla kausilla (2014-2016) pelannut Kouvojen edustusjoukkueessa 14 ottelua sekä voittanut mestaruuden niin Korisliigassa (2016) kuin A-poikien SM-sarjassa (2014). ”Tosi hyvät fiilikset tuli jo ekasta tapaamisesta joukkueen valmentajien kanssa. Kaikki kuulosti heti hyvältä ja sopivalta mun omaan elämäntilanteeseen ja koriksen pelaamiseen. PuHu tarjoaa vastuuta ja mahdollisuuden lisätä omaan peliin paljon uutta, mitä ei vielä taidoista löydy. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan omia rajojani ja toivottavasti sitä kautta kehittyisin paremmaksi pelaajaksi ja auttaisin joukkuetta voittamaan pelejä tulevan kauden aikana!” kommentoi Leino.

 

Niki Ahola

20-vuotias ja kaksimetrinen Kouvojen kasvatti Niki Ahola suoritti kuluneen kauden aikana varusmiespalvelustaan pelaten samalla Korikouvojen riveissä miesten 1-divisioona A:ssa. Aiemmilta kausilta kokemusta löytyy Kouvojen korisliigajoukkueesta sekä Korikouvojen ja KTP:n  divari B-jengeistä. Juniorivuosilta Aholalla on taskussaan myös A-poikien Suomen mestaruus vuodelta 2014.

“On innostavaa päästä uuteen seuraan pelaamaan ja kehittymään. Odotan jo näkeväni uudet joukkuekaverit, staffin sekä muutkin taustahenkilöt. Valitsin PuHun koska se tarjosi muutamasta vaihtoehdosta parhaimman kokonaisuuden tulevalle kaudelle tässä vaiheessa uraani. Olen kuullut myös paljon hyvää koko organisaatiosta ja seuran yhteisöllisyydestä. Päätöksessäni painoi myös entuudestaan tutun valmentajan Kari Kämpin tavoitteet ja halukkuus kehittää pelaajia. Odotan kehittyväni urheilijana ja ihmisenä. Omilla vahvuuksillani haluan auttaa nuorta joukkuetta sekä seuraa tavoitteiden saavuttamisessa.” kertoi odottavissa tunnelmissa kauteen tähyävä Ahola.

PuHun miesten edustusjoukkueen päävalmentaja toukokuun alussa aloittanut Kari Kämppi on tyytyväinen uusista pelaajasopimuksista. ”Olen erittäin tyytyväinen, että herrat valitsivat PuHun. Molemmat ovat minulle entuudestaan tuttuja pelaajia ja tiedän mitä heiltä voi odottaa.  Nyt saamme paljon kaivattua kokemusta ja johtajuutta joukkueeseen. Lisäksi Valtteri ja Niki ovat loistavia esimerkkejä joukkueen ja koko seuran nuoremmille pelaajille.  Pääkaupunkiseudulla on tällä hetkellä useita M1DA- ja M1DB-joukkueita ja se, että Valtterin ja Nikin kaltaiset pelaajat haluavat pelata PuHussa kertoo siitä, että teemme oikeita asioita ja että PuHu on kehityshaluiselle nuorelle pelaajalle hyvä ympäristö.”

PuHun miesten edustusjoukkue toimii tukeakseen junioripolkunsa päättäneitä ja sen loppusuoralla olevia kilpaurheiluun tähtääviä pelaajia. Valmennuksessa huomioidaan yksilöllisesti pelaajien tavoitteet ja kasvatetaan heitä eteenpäin urallaan kohti korkeimpia sarjatasoja. Joukkue toimii vahvassa yhteistyössä U19 poikien joukkueen kanssa ja tulee olemaan vahvasti esillä koko seuran junioreiden arjessa ja toimimaan heille esikuvina.

PuHun miesten edustusjoukkueen tiimoilta luvassa pian lisää pelaajauutisia, joista tiedotetaan osoitteessa www.puhujuniorit.fi

Lisätietoja: päävalmentaja Kari Kämppi 050 597 5751.