Poikien ensimmäin C -juniori kausi lähenee loppuaan. Päällimmäiset tunteet ovat hyvinkin positiivisia.  Pojat harjoittelivat ahkerasti ja pelit sujuivat hyvin, kukaan ei loukkaantunut pahasti ja vanhemmatkin jaksoivat kuljettaa, kannustaa ja kustantaa.

Eteläisen alueen II divisioonassa olimme tulostaulussa sijalla 7 kolmella voitetulla ottelulla. Meillä tässä sarjassa pelasi jokaisessa pelissä 5-6 tällä kaudella koripallon aloittanutta poikaa ja vaikka joukkuetta vahvistettiin pidempään pelanneilla, oli vastassa usein harmittavankin kovatasoinen vastus. Jälkikäteen ajateltuna III divisioona olisi ollut pojille sopivampi pelipaikka,mutta kauden alussa emme tienneet tästä runsaasta aloittavien joukosta. Hienoa kuitenkin, että saimme uusia innokkaita poikia mukaan. Harjoitusten kautta varmasti taidot kasvavat ja päällimmäiseksi jää tunne: koris on kivaa!

Eteläisen alueen I divisioonassa ylitettiin etukäteen asetetut tavoitteet ja toukokuun lopussa suuntaamme Espooseen aluefinaaleihin. Kausi oli siis ehdottomasti hieno ja poikien kehittymistä sekä yksilöinä että joukkueena on ollut ilo seurata.

Aluefinaalin jälkeen katseet suunnataan yhden joukkueen osalta Järvenpään Sima Basketiin ja toisen joukkueen osalta toukokuun puolessa välissä Tallinnan Nord Cup turnaukseen. Ja näiden jälkeen alkaa tiivis valmistautuminen ensi kauteen; heinäkuussa taidamme malttaa lomailla.

Kiitos kilpakumppaneille ja aurinkoista kesää kaikille!