logo

Joukkuemaksu:

Joukkuemaksu 150 € tulee maksaa viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun joukkuemaksu on maksettu. Maksettua joukkuemaksua ei palauteta.

Supermikrojen joukkuemaksu 150 € sisältää joukkuemaksun ja B-kisapassit pelaajille. Supermikrojen turnaus on yksipäiväinen.

Joukkuemaksu sisältää yhden A-kisapassin valmentajalle.

Kisapassit:

A-kisapassi: 110 € sis. pelioikeuden, koulumajoituksen, ruokailut + iltapalapaketit pe ja la sekä kuljetuspalvelun (max. 15kpl/joukkue)

B-kisapassi: 50 € sis. pelioikeuden

C-kisapassi: 85 € sis.pelioikeuden, perjantai päivällisen ja iltapalapaketin, lauantai lounaan, päivällisen ja iltapalapaketin sekä sunnuntai lounaan

Kisapassit tulee olla maksettuna Ma 7.1.2019 mennessä. Mikäli kisapasseja ei ole maksettu eräpäivään mennessä, voidaan joukkue siirtää sarjassa viimeiselle varasijalle.

Yksittäisten ruokalippujen hinnat:

Aamiainen (tai lounas/päivällinen alle 6 v. lapsi) 5 Eur

Lounas/Päivällinen 8 Eur

Yhteistyöhotellissamme yöpyvät joukkueet voivat varata kuljetuspalvelun hintaan 12 € / hlö. Tämä sisältää kuljetukset hotellin, pelipaikkojen ja ruokailukoulun välillä viikonlopun aikana.

Mikäli joukkue yöpyy luokkamajoituksessa tulee heillä olla mukanaan vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, jolla tulee olla A-kisapassi. Maksimi aikuisten määrä luokkatiloissa on 3 henkilöä.

Maksaminen:

Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun joukkuemaksusta sekä viitenumeron. Käytä tätä viitenumeroa aina maksaessasi mitä tahansa joukkueen maksuja.

HUOM!!! Jos maksat ilman viitenumeroa eävät maksusi kirjaudu järjestelmäämme.

Joukkuemaksun eräpäivä: 7 vrk ilmoittautumisesta

Kisapassien eräpäivä: 7.1.2019

Peruutusehdot:

6.1.2019 mennessä tulleista peruutuksista palautamme kisapassimaksut kokonaan. Joukkuemaksua ei palauteta.

7.1.2019 alkaen tulleista peruutuksista palautamme kisapassimaksuista lääkärintodistusta vastaan 100%, ilman lääkärintodistusta 50%.

Maksuja ei palauteta käteisellä, vaan joukkueen tulee toimittaa turnaus assistentille tai kisakansliaan joukkueen pankkiyhteystiedot.

Kaikki peruutustiedot ja maksupalautuspyynnöt tulee olla toimitettu turnausjärjestäjälle viimeistään 1.2.2019. Tämän jälkeen palautuksia ei enää käsitellä.