järjestyksenvalvojan kurssitPuHu järjestää huhti-toukokuussa yhdessä Vantaan Salamien kanssa järjestyksenvalvojan peruskurssin. Kurssin koulutuksesta vastaa High Skill Oy.

Tarjoamme puhulaisille mahdollisuuden suorittaa kurssi veloituksetta. Kurssin hinta normaalisti suuruusluokkaa 250 €, joten tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää.

Kurssille osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä suht puhdasta rikosrekisteriä (esim ylinopeussakot eivät estä osallistumista). Kurssin laajuus on kokonaisuudessaan 40 h ja se toteutetaan seuraavalla aikataululla:

ti  10.4. klo 17-21 Myyrmäen Urheilutalon luokka

ke  11.4. klo 17-21 Myyrmäen Urheilutalon luokka

la  21.4. klo 10-18 Myyrmäen Urheilutalon  luokka

su  22.4. klo 10-18 Myyrmäen Urheilutalon luokka

la   5.5. klo 9-17  Pähkinärinteen koulun sali (voimankäyttöosio)

su   6.5. klo 10-18 Myyrmäen Urheilutalon luokka

Kurssin suorittaminen ja jv-kortin saaminen edellyttää kaikkiin yllä mainittuihin tapahtumiin osallistumista sekä lopussa järjestettävän kokeen läpäisemistä.

Kurssin ilmaisuuteen PuHu asettaa seuraavat ehdot:

* Osallistuja sitoutuu suorittamaan kurssin loppuun. Mikäli hän keskeyttää kurssin, on hän velvollinen korvaamaan PuHulle kurssista aiheutuneet kulut. Varmistathan siis jo kurssille ilmoittautuessasi, että sinulla ei ole esteitä kyseisinä ajankohtina.

* Osallistuja lupautuu toimimaan mahdollisuuksien mukaan erilaisissa tilaisuuksissa talkoohengessä järjestyksenvalvojana PuHun pyytäessä. Näitä tilaisuuksia voivat olla esim. seuran edustusjoukkueiden ottelut1-divarissa tai ulkopuolisten toimijoiden järjestämät tapahtumat, joihin on tilattu PuHulta jv-palveluita. Esim. edellisen kerran puhulaisia järjestyksenvalvojia oli talkoissa, kun Presidentti Niinistö vieraili Vantaalla. :)

Ilmoittautuminen tulee tehdä sähköpostitse viimeistään tiistaina 20.3.2018 osoitteeseen . Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.