Maanantaina 18.12. vietettiin PuHun perinteistä puurojuhlaa Martinlaakson koululla. Paikalle oli saapunut ilahduttavan runsaasti pieniä ja vähän isompiakin puhulaisia.

Alkuun kaikki tulijat saivat syödäkseen joulupuuron asiaan kuuluvien lisukkeiden sekä glögin tai mehun kera. Puuro tuntuikin tänä vuonna maistuvan oikein erityisen hyvältä!

Seuran valmennuspäällikkö kertasi puheessaan lyhyesti kuluneen syksyn kuulumisia ja toivotti kaikille hyvää joululomaa. Puheen päätökseksi kolmelle ansioituneelle puhulaiselle luovutettiin Suomen Koripalloliiton ansiomerkki. Hopeisen ansiomerkin sai Pirjo "Pike" Pellikka ja pronssiset ansiomerkit Milla Haglund ja Jyrki Huovinen. Onnittelut vielä jokaiselle hienosta tunnustuksesta!

Pienimmille juhlijoille tietysti illan kohokohta oli joulupukin kohtaaminen. Tällä kertaa pukki oli ollut jekku-tuulella eikä saapunut lainkaan koulun sisätiloihin. Juniorit lähtivätkin ulos Joulupukki-laulun siivittämänä kulkemaan pitkin tontturataa ja suorittamaan matkan varrella eteen tulleita tehtäviä. Viimeiseltä rastiltahan se pukki sitten löytyi lahjoineen metsän reunassa lymyilemässä.

Näin on virallisesti syyskausi saatettu mukavissa merkeissä päätökseen ja on aika vetää vähän henkeä ennen kevätkauden harjoituksia ja pelejä.

Kiitos kaikille Puurojuhlaan osallistuneille ja ERINOMAISEN RAUHALLISTA JOULUN AIKAA!