Joulu lähestyy hyvää vauhtia ja sehän tietää myös sitä, että on aika koota kaikki puhulaiset seuran yhteiseen perinteiseen Puurojuhlaan.

Puurojuhlaa vietetään maanantaina 18.12. klo 18.00 alkaen Martinlaakson koululla. Kokoonnumme kaikki tuolloin koulun ruokalaan ja siellä seura tarjoaa niin pienille kuin isommillekin puhulaisille joulupuuroa, glögiä ja mehua.

Kannattaa varata myös hieman käteistä rahaa mukaan, sillä Pojat-06 joukkue pitää puurojuhlan aikana buffaa, josta voi ostaa kahvia ja erilaisia herkkuja. Pukinkonttiin taas voi tehdä näppärästi hyviä hankintoja fanituotemyymälästä.

Tällä kertaa emme ole saaneet koulun salia käyttöömme Puurojuhlan ajaksi. Sen sijaan junioreille on tarjolla aktiviteettia koulun pihapiirissä. Pyydämmekin huomioimaan, että junioreilla on mukana sään mukainen ulkovarustus, jonka kanssa pärjää ulkona reilut puoli tuntia. Vanhemmat voivat tuon ajan olla valintansa mukaan joko sisätiloissa tai tulla ulos seuraamaan tuota junioreiden toimintaa.

Junioreilla on mahdollisuus tuoda Puurojuhlaan noin 4-5 € arvoinen joululahja paketoituna. Kaikki, jotka tuovat lahjan, luonnollisesti myös saavat lahjan tilaisuudessa. HUOM! Pyydämme mahdollisuuksien mukaan, että tuodut lahjat olisivat "sukupuolineutraaleja" eli että ne sopisivat kohtuuhyvin kaikille junioreille, olipa kyseisen lahjan saaja sitten tyttö tai poika.

Tervetuloa paikalle koko perheen voimin! Myös Joulupukki on luvannut kunnioittaa tilaisuutta läsnäolollaan! :)