ODOTETUT N1D-PUDOTUSPELIT ALKAVAT

PuHun ja LePyn yhteinen naisten edustusjoukkue Ringside päätti eilen runkosarjakautensa Naisten I divisioonassa. Kausi on ollut Ringsidelle menestyksekäs, sillä runkosarjassa saavutettiin toinen sija ja siten kotietu välieriin. Jotta kotietu on mahdollisimman iso, on tärkeää saada iso joukko kannattajia liikkeelle.

 

Ensimmäinen välierä pelataan jo tämä viikon torstaina 14.3. alkaen klo 18.30 Martinlaakson koululla. Ottelun pääsymaksu on 5 €, mutta kaikki PuHun pelaajat ja muut jäsenet sekä valmentajat ja joukkueenjohtajat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Nyt kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan hienoa koripallo-ottelua ja kannustamaan omat voittoon.

Vastassa välierissä on "rakas vihollinen" Helmi Capitals. Runkosarjassa nämä joukkueet pelasivat kaksi hyvätasoista ja tiukkaa ottelua. Molemmat runkosarjaottelut päättyivät Ringsiden voittoon.

Nyt on Martsarissa tarjolla harvinaista herkkua. Tätä ei missään nimessä kannata jättää väliin, sillä kevään pudotuspeleissä pelataan kauden upeimpia matseja.

Naisten I divisioonan välierät Martinlaakson koululla:

to 14.3. klo 18.30

ke 20.3. klo 18.30

su 24.3. klo 17.00 (tarvittaessa)