Hallituksen kesäkuun terveiset

Kesäkuun kokous päästiin pitämään hienoissa puitteissa, kun yhteistyökumppanimme Wanda’s Kitchen & Lounge tarjosi meille kokoustilansa käyttöön, iso kiitos siitä.


Kokouksessa hallitus sai aluksi tilannekatsauksen poikien U19 ja miesten M1DB joukkueiden valmistautumisesta tulevaan kauteen. Samalla valmentajat Jani Salo ja Kari Kämppi pääsivät esittäytymään hallitukselle sekä jakamaan ajatuksiaan liittyen valmentamiseen ja mm. seuramme rooliin pelaajien kasvattajana.

Seuraavaksi perehdyimme sähköisiin työkaluihin, joilla voimme jatkossa helpottaa tiedonjakoa ja kommunikointia työssämme. Kun siirryimme miettimään agendaamme tulevalle syksylle ja alkavalle kaudelle, niin kävimme ensin läpi koosteen keväällä tehdyn jäsenkyselyn tuloksista. Niiden pohjalta on helppo tunnistaa valittavat kehityskohteemme, kiitos kaikille vastanneille arvokkaasta palautteesta. Tulemme käyttämään sitä kehityskohteiden valintaa tukevana materiaalina säännöllisesti kauden aikana. Paljon palautetta liittyi viestintään ja sen pohjalta päätimmekin, että Janne Studen johdolla koostetaan esitys viestinnän kehittämisestä heinäkuun kokoukseen käsiteltäväksi. Tässä tullaan huomioimaan mm. tarve nettisivujen uudistamiselle, sisällöntuotanto yleisesti ja sosiaalisen median aktiivisempi käyttö. Jos sinulla on projektiin annettavaa tai ideoita, niin Janneen voi rohkeasti ottaa yhteyttä, .

Saimme myös tilannekatsauksen Hämeenkylän uuteen kouluun ja sen sisäliikuntatiloihin liittyen. Aiheesta oli muuten viime viikonvaihteessa uutinen Vantaan Sanomissa, käykäähän lukemassa https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/671893-variston-opetuspiste-puretaan-tilat-siirretaan-uuteen-hameenkylan-kouluun.

Päivän päätteeksi voin todeta, että odotamme innolla kauden käynnistymistä!

Kesäterveisin,

Antti Saarinen
hallituksen puheenjohtaja