Antti Saarinen PuHun uudeksi puheenjohtajaksi

PuHu Juniorit ry piti torstaina 17.5. sääntöjen määräämän kevätkokouksensa. Seuran jäseniä ja muita asiasta kiinnostuneita oli kokoontunut  Martinlaakson koululle päättämään ja keskustelemaan seuran asioista.

Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat, joihin kuuluivat puheenjohtajan ja hallituksen valinta sekä alkavan kauden toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyntä.

Eniten mielenkiintoa kokouksessa oli puheenjohtajavaalissa, jossa vastakkain olivat istuva puheenjohtaja Jyrki Huovinen ja uutena ehdokkaana Antti Saarinen. Kummanikin ehdokkaan esittelyjen ja ajatusten jälkeen puheenjohtajasta äänestettiin. Äänin 12-11 Antti Saarinen (40) valittiin PuHu Juniorien uudeksi puheenjohtajaksi. Onnea Antille uudessa tehtävässä ja kiitos Jyrkille viisivuotisesta puheenjohtaja-ajasta.

Hallitus kaudella 18-19 muodostuu maksimäärästä (8) jäseniä. Vanhoista jäsenistä jatkavat Kai-Ari Lundell, Maiju Ranta, Henry Hietavala ja Janne Stude. Uusina jäseninä hallitukseen tulivat valituiksi Mira Filatkin, Maarit Korhonen, Tuomas Raitila ja Sami Vuorinen.

Toimintasuunnitelma ja budjetti hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti.