Porvoon Räppä - PuHu40: 106-74 (54-44)

Lähtöaskeleet: Arki-ilta. Pelipaikka Porvoo. Otteluaika 20:15. Vastassa hallitseva Suomen mestari, joka ei ole hävinnyt 1,5 vuoden aikana yhtään ottelua. Me on jätkät hävitty tää matsi.

Matsi: Varsin reipasvauhtisen ottelun alussa koreja tehtiin tasaiseen tahtiin. Ero oli vain siinä, että Hukat väänsi korit lähinnä maalatulta alueelta, kun taas Porvoo paukutti ensimmäiselle kympille huikeat 7 kolmosta. 29-19.

Seuraavat 20 minuuttia (ja jotain 50 pistettä) pöytäkirjaan Porvoon pelaajista pöytäkirjaan saivat pistemerkintöjä Wuorion muutamaa sattumaa lukuunottamatta tuttu tehotrio Nissinen-Holme-Sonkajärvi. PuHu kuitenkin sinnitteli kannoilla ja etenkin Riihimäki sekä Kyrö väänsivät taitotasonsa limiiteillä pitäen Hukat iskuetäisyydellä. Jossain vaiheessa oltiin jopa lukemissa 60-60!

Komannen jakson puolivälissä Porvoon tehotrio nakkasi kuitenkin noin minuutin sisään kolme isoa pohjaan, jolloin Hukkien usko ja kunto loppui. Viimeinen jakso surffailtiinkin sitten lukemin 28-12.

Porvoo on kova. 30 ensimmäisen minuutin aikana 17 onnistunutta kolmosta on hurja lukema. Holme (35 p), pyssyään säästellyt Nissinen (18) ja Sonkajärvi (29) ovat ihan väärässä sarjassa. 

Hukkien puolustus toimi melkein hyvin. Vastustajan kolmosiin se homma sitten suli. Debyytin seniorisarjoissa tehneet DT65:n pelaajat Silvanto ja Könönen toivat mukavasti lisää taitoa ja tsemppiä joukkueeseen -edessä on loistava tulevaisuus Hukkaseniorina!

PuHu: Kaijansinkko 10, Riihimäki 26, Kyrö 20, Kivipuro 2, Saano -, Silvanto 9, Könönen 4

Porvoo: Tehotrio jotain 90 ja Vuorio 12.

Entä sitten? Porvoo on jälleen satavarma finalisti. JOS PuHu hoitaa Keravan ja JOS se saa jalkeille koko rosterin finaaliin, on olemassa pieni mahdollisuus järisyttää suomalaista seniorikoris sceneä.