PuHu-Espoon Akilles 117-53 (51-23)

Lähtöaskeleet olivat epäreilut. PuHu oli saanut jalkeille 8 miehen hyvin harjoitelleen rosterin, kun taas Espoo osallistuu sarjaan lähinnä liikunnan riemua kokeakseen.

Matsi: PuHu otti alusta alkaen luulot pois. Vaikka se heitti huonosti, oli puolustus terhakkaa. 13-2 tilanteessa Puhukin siirtyi surf modelle ja jakson 4 viimeistä minuuttia mentiin ilman pelikatkoja. 22-11.

Tästä eteenpäin PuHun puolustus piti varsin hyvin ja sen myötä hyökkäyskin pysyi terävänä. Nopeista hyökkäyksistä joukkue juoksi noin 40 pistettä. 

Hanakimmin heittoja ottivat Ollila, Virtanen ja Riihimäki, jotka tekivät yhteensä 85 pinnaa. Takamies Kaijansinkko säästeli heittoaan ja antoi muiden mellastaa ja juosta nopeita. Tuloksena kuitenkin pitkälti toistakymmentä koriinjohtavaa syöttöä ja vastustajan syömähammas Dufvan väsyttäminen näännyksiin.

Akilles taisteli sen minkä pystyi, mutta kunto loppui kovin nopeasti. Väkivahva Häminen mellasti ajoittain korin alla ja Dufva ampui tuttuun tapaan heti kun tilaa oli.

PuHu: Virtanen 30, Riihimäki 20, Punta 13, Ollila 25, Kaijansinkko 7, Holopainen 12, Kivipuro 2, Kivistö 6

Akilles: Häminen 16, Dufva 14, Korpelainen 7, Shepstone 3, Radun 10, Seelbach -, Vähäsoini 3, Kukkohovi -

Entä sitten? Tasaisessa sarjassa Porvoo porskuttanee selkeään sarjavoittoon. Finaalipaikasta taisteleekin sitten tasaväkisesti ristiin pelaavat Kerava, Pakila ja PuHu. Akillekselle on tarjolla ainoastaan sparraajan roolia.