Pakilan Visa - Puhu40: 74-64 (29-33)

Lähtöaskeleet: PakVi ja PuHu ovat ottaneet mittaa toisistaan viime kausina useampaankin kertaan ja aina pisteet ovat päätyneet Vantaalle. 

Ottelu: Ex-Puhulaiset Farinin veljekset olivat alusta asti etenkin hyökkäyspäässä näkyvässä roolissa. Pikkuveli Tuukka pyssytti puolimatkan kakkosia läpi ottelun hurjalla prosentilla. Pakilan paikkapuolustus jähmetti toisessa päässä pelin varsin staattiseksi, mutta vähitellen PuHu löyti oikeat paikat karaten kolmannella kympillä jo 8 pisteen johtoon. 

Viimeisellä kympillä Pakila laittoi hyökkäyspäässä ison vaihteen silmään ja paukutti Tuukka Farinin 12 pisteen myötä nopeasti rinnalle ja ohi. Viimeisillä minuuteilla PuHu sortui muutamaan helppoon syöttöharhaan ja menetykseen, jolloin Pakila pääsi rallattelemaan jakson lukemin 33-16.

Pakilalta erottuivat edukseen Farinin veljekset sekä väkivahva sentteri Kytömäki. Paikkapuolustuksessa joukkue piti kollektiivisesti maalatun alueen epämukavana paikkana.

PuHulta Mikko Kyrö operoi korin alla tehokkaasti ja Tapani Holopainen käytti vapaat kaukoheittopaikat kiitettävästi. Muilla oli enepi tahi vähempi nihkeää.

PakVi: Kytömäki 14, Farin Tuukka 29, Farin Miikka 10, Lehtimäki 6, muille sattumia.

PuHu: Kivipuro 3, Riihimäki 10, Kyrö 18, Saano 6, Punta -, Kaijansinkko 8, Holopainen 17.

Entä sitten? Vaikka sarjassa ei ole kuin viisi joukkuetta, näyttää siltä että neljällä joukkueella on mahdollisuus mestaruuteen. Espoon roolina on tälläkin kaudella poimia yksittäisiö voittoja ja sekoittaa näin sarjaa.