P06 aloittelee jo uutta koripallokautta

Kausi 2018-2019 paketoitiin virallisesti Tallinnan NordCup turnauksessa viime viikonloppuna. Pelillisesti turnaus sujui odotuksia heikommin. Upeassa säässä  pelikavereiden kanssa vietetty vapaa-aika ja me-hengen luominen täyttivät kuitenkin turnauksen toisen tavoitteen; olemme hyvä tiimi ja meillä on kivaa yhdessä.

On aika suunnata katseet haastavaan kauteen 2019-2020. Kesäharjoittelumme on täydessä vauhdissa ja jatkuu läpi kesän. Meille mahtuu pelaamaan mukavassa porukassa koripalloa sekä kilpailumielessä että kevyemmin tavoittein.

 

 

Niko Kirjonen Ringsiden päävalmentajaksi – avoimet harjoitukset 23. ja 24.5.

Ringsiden päävalmentajaksi on valittu Niko Kirjonen. Niko Kirjonen aloittaa tehtävässään välittömästi. Vantaalainen PuHu Juniorit ja espoolainen LePy ovat tehneet neljä vuotta yhteistyötä tyttö- ja naispelaajien kehittämiseksi. Yhteistyöjoukkueen nimi on Ringside. Menestyksekkään neljännen vuoden päättyessä seurat ovat sopineet jatkavansa yhteistyötä myös seuraavat kaksi vuotta.

Lue lisää...

Pojat U16 (2004-05) - Aloitusinfo pe 17.5.

U16INFOBANNERI

Pojat U16-ikäluokan (2004-2005) aloitusinfo kaikille PuHu Junioreiden toiminnasta kiinnostuneille pelaajille ja vanhemmille järjestetään Martinlaakson koulun auditoriossa Pe 17.5.2019 klo 18:00-19:30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja uudet puhulaiset seurataustasta riippumatta.

Kausi 2018-2019 etenee kovalla vauhdilla kohti päätöstään ja pikkuhiljaa aletaan valmistautumaan uuteen alkavaan kauteen. PuHu Junioreissa pelaajille tarjotaan korkeatasoinen harjoitusympäristö, jossa jokaiselle on omaa motivaatio- ja taitotasoa vastaavaa toimintaa. Tuemme pelaajien etenemistä kilpaurheilun polulla kohti omien tavoitteiden saavuttamista laadukkaassa harjoitusympäristössä ja panostamalla joukkueen valmennukseen. Pelaajalla on myös halutessaan mahdollisuus harrastaa koripalloa kevyemmin tavoittein.

Lue lisää...

SM40: PuHulle hopeaa

Porvoo - PuHu 90-67 (47-38)

Lähtöaskeleet: Porvoo on dominoinut sarjaa pari viimeistä vuotta ja oli jo ennen sarjan alkua varma finalisti. Puhu pelasi mainiosti läpi kauden ja pääsi oikeutetusti haastamaan Suuren Mestarin Porvoossa pelatussa finaaliottelussa. Vaikka ulkona aurinko paistoi ja oli lähes helteinen sää, virallinen katsojaluku oli peräti 195. Muutoinkin ottelusta tehtiin upea tapahtuma arpajaisten ja asiantuntevan selostuksen ansiosta. Ennen ylösheittoa kuultiin vielä laulavan vahtimestarin mahtipontinen Sinatra-klassikko My Way! 

Porvoolla oli peräti 12 pelaajaa rosterissa, Puhulta oli kolme aloitusviisikon miestä poissa, joten lähtökohtaisesti tarjolla oli ruma tukkapölly.

Matsi: Luovuttamisen sijaan PuHu haastoi alussa kovalla itseluottamuksella, mikä poiki nopeasti 0-7 johtoaseman. Aikansa rautoja kolisteltuaan Nissinen naulasi kaksi isoa sisään ja Porvoo alkoi hallita ottelua. 22-17.

Toisella kympillä mentiin pitkälti tasatahtiin. PuHu kairasi pisteet korin alta ja Porvoo heitti kaukaa kun vapaata tilaa löytyi. Jakson lopussa Venäläinen ja Berglöf heittivät isot pussiin ja Porvoolle peräti 18 pinnaa jaksolle kaaren takaa. 25-21. Tämä meni just niinkuin ei oltu sovittu!

Ison tauon jälkeen Virtanen ja Riihimäki pussittivat nopeaan tahtiin 10 pistettä ja toivat vieraat vielä viiden pisteen päähän. Porvoon heitettyä tuoreet aloitusviisikon jalat kentälle, ero kuitenkin kasvoi jälleen ja vieraiden bensa alkoi huveta yhdessä itseluottamuksen kanssa. 22-18.

Viimeisellä jaksolla enää Virtasella riitti paukkuja korintekoon. Porvoolta Sonkajärvi innostui vielä kurittamaan läkähdyksissä olevaa vierasta, jolloin ero kasvoi päälle kahdenkymmenen.

Porvoolla on tähän sarjaan varsin timanttinen nippu. On taitoa, heittokättä ja nopeutta (Holme-Nissinen-Sonkajärvi), on vikkelää ja ovelaa (Vuorio-Sutela), on kokoa ja tsemppiä (Stenbäck-Hirstiö) ja kun vielä Venäläinen ja Berglöf laittavat vapaat kolmoset kovalla prosentilla pussiin, niin on siinä pelkällä kovalla tsempillä tekemistä, jos aikoo voiton kairata. Bonuksena Porvoolla vielä mahtava kotiyleisö.

Puhu pelasi kauden parhaan ottelunsa, mutta eipä vaan riittänyt. Pistooli Virtanen urakoi 37 minuuttia, heittäen 50% tarkkuudella 31 pistettä ja ottaen vielä 13 levypalloa. Riihimäki urakoi myös lähes täydet minuttit (16/8), mutta heittoprosentti oli vaatimaton 33. Debyyttikauttaan pelaava Könönen pelasi täydet 40 minuuttia ja selvisi vaativasta takamiehen pestistään kahdella menetyksellä. 

Porvoo: Heikkilä -, Sonkajärvi 21, Sutela 5, Berglöf 6, Stenbäck 1, Holme 13, Vuorio 10, Venäläinen 3, Heikkilä -, Nissinen 27, Laurila -, Hirstiö 4, Ranta -, Sola -

PuHu: Kivistö 2, Virtanen 31, Kivipuro 2, Silvanto 7, Riihimäki 16, Könönen 5, Punta 4.

Entä sitten? PuHun osalta kausi sujui mainiosti. Pelaajia on saatu rinkiin jatkuvasti lisää, joten PuHun Urheilijan Polku toimii myös senioreiden osalta. Seuraavaksi seniorit lähtevät puolustamaan Pohjoismaiden suurimman senioriturnauksen voittoa Savonlinnaan (Pro35-sarja) ja heinäkuussa onkin sitten vuorossa senioreiden MM-kisat Espoossa. Pääosin Hukkien senioreista koostuva joukkue pelaa M45-sarjassa.