POJAT 2011

2011-syntyneiden poikien koripallojoukkue on syksyllä 2018 perustettu uusi joukkue, jolla ei ole aikaisempaa pelikokemusta.

Harjoituksia on tarjolla neljänä päivänä viikossa, joista voi valita itsellesi 1-2 sopivinta. Keskitymme harjoituksissa koripallon alkeisiin innostavalla, reippaalla ja lapsilähtöisellä otteella unohtamatta liikunnallista monimuotoisuutta.

Pelaamme kauden aikana Koripalloliiton Eteläisen alueen supermikrosarjaa ja osallistumme harjoitusturnauksiin tarpeen mukaan. Ottelutapahtumiin osallistuminen ei ole pakollista.

Otamme uusia pelaajia mukaan jatkuvasti eikä aikaisempi kokemus ole siis välttämätöntä tai tarpeellista. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarustuksen (myös kengät) ja juomapullon. Oman pallon voit ottaa mukaan, jos sinulla sellainen on. Ilmoitathan valmentajille saapumisestasi ennen ensimmäisiäharjoituksia, jotta osaamme varautua tuloosi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kokeilemaan vaikka kaverisi kanssa! Meillä voit kokeilla koripalloa sitoumuksetta kuukauden ajan.

 

Päävalmentaja
Heikki Venhola

050-3263062

Rahastonhoitaja
Anu Similä


Harjoitukset 2018-19 - 3.9. alkaen

Tarkoitus, että jokainen pelaaja valitsee näistä itselleen kaksi parhaiten sopivaa aikaa ja paikkaa.

 

Toimintamaksu

Toimintamaksu kaudelle 2018-19 on 310 euroa.