HINNAT

JOUKKUEMAKSU:

Joukkuemaksu 150 € tulee maksaa viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun joukkuemaksu on maksettu. Maksettua joukkuemaksua ei palauteta.

Supermikrojen joukkuemaksu 150 € sisältää joukkuemaksun ja B-kisapassit pelaajille. Supermikrojen turnaus on yksipäiväinen.

Joukkuemaksu sisältää yhden V-kisapassin valmentajalle.


Kisapassit:

A-kisapassi: 110 € sis. pelioikeuden, koulumajoituksen, ruokailut pe, la ja su sekä kuljetuspalvelun (max. 15kpl/joukkue)

B-kisapassi: 50 € sis. pelioikeuden

C-kisapassi: 85 € sis. pelioikeuden, perjantai päivällisen, lauantai lounaan ja päivällisen sekä sunnuntai lounaan

V-kisapassi valmentajille sekä joukkueenjohtajalle / joukkueen valvojalle: 55 € sis. luokkamajoituksen joukkueen mukana, ruokailut pe ja la sekä kuljetuspalvelun (MAX 2 kpl per joukkue)

Kisapassit tulee olla maksettuna Ti 7.1.2020 mennessä. Mikäli kisapasseja ei ole maksettu eräpäivään mennessä, voidaan joukkue siirtää sarjassa viimeiselle varasijalle.

Yhteistyöhotellissamme yöpyvät joukkueet voivat varata kuljetuspalvelun hintaan 12 € / hlö. Tämä sisältää kuljetukset hotellin, pelipaikkojen ja ruokailukoulun välillä viikonlopun aikana.

Mikäli joukkue yöpyy luokkamajoituksessa, tulee heillä olla mukanaan vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, jolla tulee olla V-kisapassi. Maksimi aikuisten määrä luokkatiloissa on 3 henkilöä. Kaikilla luokkamajoituksessa yöpyvillä tulee olla A- tai V-kisapassi.