M1DB: PUHU JUNIORIT VARMISTIVAT VOITOLLA PAIKAN PUDOTUSPELEISSÄ

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

Pudotuspelipaikka on nyt varmistunut. PuHu Juniorit voitti miesten 1. divisioonassa B eilen sunnuntaina Lappeenrannan NMKY:n tasaisesesti edenneessä ottelussa lukemin 76-75. Molemmilla joukkueella oli ottelussa hyvät vaiheensa ja tulosta saatiin jännittää ihan viimeisiin hetkiin asti.

Mahmoud Mohamed oli erityisesti ottelun alussa korvaamattoman tärkeä pelaaja PuHu:lle. Hän tilastoi lopulta komeat tehot 18/8. Nuori Ville Karhu (20/3s) otti joukkueen reppuselkäänsä ottelun ratkaisun hetkillä ja onnistui nostamaan PuHu:n lopulta voittoon saakka kovilla onnistumisillaan.

Mikko Visakko saavutti komean merkkipaalun, kun hän pelasi 100. divariottelunsa. Onnittelut hienosta saavutuksesta divarijyrälle!

Valmentajan kommentit, Mikko Larkas:

“ Hieno voitto hyvästä vastustajasta. Peli oli meidän hallussa noin 30 minuuttia. Synkkä 10 minuuttinen meinasi maksaa turhan paljon. Onneksi lopussa joukkueen nuorin pelaaja, Ville Karhu, päätti voittaa ottelun. Huikeita yksilösuorituksia viime hetkillä. Suoritukset loivat uskoa koko jengiin ja saatiin lopulta hoidettua voitto martsariin. “

PeliraportitPuHu JunioritM1DB