M1DB: MIEHET MAHTAVALLA JOUKKUEPELILLÄ VOITTOON OTTELUSSA KIPINÄÄ VASTAAN

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

PuHu pelasi vierasottelun Kipinää vastaan Äänekoskella. Vaikka pelin alkutahdit olivat vantaalaisille vaikeat, pystyi PuHu nostaamaan ottelun edetessä pelaamisen tasoa merkittävästi ja hoitamaan sarjapisteet kotiin lukemin 77-83.

Voitto tuli vahvalla joukkuepelaamisella ja useat PuHu-pelaajat pääsivät tehojen makuun. Mahmoud Mohamed 15/7, Mikko Visakko 13 pistettä ja Niki Ahola 10 pistettä, tekivät kaikki ottelussa kaksinumeroiset pistelukemat. Ottelun parhaana pelaajana esiin nousee kuitenkin Thomas Rönnholm, joka kolkutteli tripla-tuplan ovella kirjattuaan tilastot 15/8/9s ja oli joukkueen kovin pelaaja noissa kaikissa kolmessa tilastokategoriassa.

Päävalmentajan, Mikko Larkaksen, kommentit ottelun jälkeen:

“ Tahmea alku ja loppu, mutta välissä erittäin hyvää ja kypsää pelaamista. Joukkuepelaaminen oli erittäin korkealla tasolla hyvän jakson aikana ja pystyimme hyvin toteuttamaan peliin laadittua suunnitelmaa. Thomas Rönnholm oli erinomainen, mutta tämä voitto tuli kyllä koko joukkueen hyvän tekemisen kautta. Kotiedun varmistamiseen tarvitaan vielä yksi voitto kahdesta jäljellä olevasta peleistä. “

PeliraportitPuHu JunioritM1DB