M1DB: PYRINTÖ KAATUI KOTIOTTELUSSA MARTINLAAKSOSSA

Kuva: Harri Vallila

PuHu Juniorit pelasi Pyrintö Akatemia B:tä vastaan sunnuntaina kotiottelussa Martinlaaksossa. Ottelun lähtökohdat olivat mielenkiintoiset kahdestakin kulmasta. Peli oli PuHu:lle ensimmäinen kotimatsi ilman Trey Hallia ja toisaalta viime kaudella isossa roolissa PuHu Junioreiden miesten joukkueessa pelannut Samatar Abokar oli pelaavassa kokoonpanossa Pyrintö Akatemian riveissä.

PuHu otti ottelun haltuunsa heti ylösheitosta alkaen. Pyrintö pääsi kuitenkin hyvin pelin mukaan nopeasti alun jälkeen ja ensimmäinen neljännes päättyi tasatilanteeseen. Pelin ratkaisu tapahtui toisella neljänneksellä, kun PuHu karkasi 13 pisteen johtoon. Päätöspuolikkaalla Pyrintö onnistui kuromaan eroa aavistuksen verran kiinni, mutta PuHu:lle hieno voitto ja sarjapisteet Vantaalle lukemin 88-81.

PuHu Junioreiden kovimmista tehoista vastasi vahvasti pelannut Mahmoud Mohamed 23/12. Aku Välimäki tuki tehojen tehtailussa tasaisella esityksellä 16/6/5s.

Pyrintöläisistä, PuHu Junioreista viime kauden jälkeen eteenpäin jatkaneen, Samatar Abokarin peli sujui henkilökohtaisella tasolla hyvin. Abokar vakuutti ensimmäisessä ottelussa viime kauden joukkuettaan vastaan tilastoin 16/12.

Päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi:

“ Kahden pelin viikko ja kaksi voittoa. Pyrintö pelaa hyvin erilaisella tyylillä ja saa siitä myös merkittävää kilpailuetua. Valmistautuminen heitä vastana kahden pelin viikolla on vielä haastavampaa. Pelasimme hetkittäin hyvin, mutta varsinkin toisella puoliajalla olimme aika hukassa. Onneksi yhden erän voittaminen riitti tällä kertaa koko pelin voittoon. “