TUE APUA TARVITSEVIA - OSALLISTUMALLA TUKIRAHASTON KERÄYKSEEN VOIT AUTTAA PUHULAISIA PERHEITÄ SELVIYTYMÄÄN HARRASTAMISEEN LIITTYVISTÄ MAKSUISTA

PuHu Juniorit on yhteisö, jossa haluamme auttaa ja huolehtia toinen toisistamme. Joihinkin perheisiin vallitseva tilanne on vaikuttanut enemmän kuin toisiin. Nyt meillä on konkreettinen mahdollisuus tehdä hyvää ja osoittaa sitä tukea, mitä ympärillämme olevat ihmiset tarvitsevat.

auta.jpeg

PuHu Junioreiden tukirahasto on aloittanut keräyksen, jossa kukin voimme lahjoittaa sopivaksi näkemämme summan seurassa pelaavien lasten toimintamaksuihin sekä peliasujen ja varusteiden hankintaan. Keräyksestä saatavat rahat käytetään lyhentämättömänä näihin käyttötarkoituksiin. (RA/2020/1691)

Tuen haku aloitetaan myöhemmin ja tästä tiedotetaan vielä erikseen.

LAHJOITTAMINEN YKSITYISHENKILÖNÄ

Keräykseen osallistuminen on helppoa. Voit tehdä lahjoituksen itsellesi sopivalla summalla joko suoraan tukirahaston tilille: FI62 4055 0016 9978 15 tai MobilePayn kautta lyhytnumerolla: 31949. PuHu-perhe kiittää lahjoituksestasi!

YRITYKSET

Mikäli yrityksesi haluaa olla mukana auttamassa tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria harrastuksen maksuissa, voit täyttää oheisen lomakkeen. Olemme toimistoltamme yhteydessä pikapuoliin.

KIITOS TUESTANNE!

Seura tiedottaaPuHu Juniorit