N1D: HNMKY KIRI RINNALLE JA OHI

Puhuttarien kauden viimeinen vieraspeli päättyi 69-65 -tappioon Helsingin NMKY:lle. HNMKY kirmasi heti ottelun alussa pieneen johtoon, mutta ensimmäinen erä päättyi silti 15-20 Puhuttarien hyväksi. Toinen neljännes mentiin vantaalaiskomennossa, vaikka HNMKY saikin eron kurottua kahteen pisteeseen puoliajalle. Kolmas erä mentiin tasaissa merkeissä kori korista johtoaseman vaihdellessa puolin ja toisin. Viimeisessä erässä kotijoukkue ei enää johtoasemastaan luopunut, ja sarjapisteet jäivät Helsinkiin.

Puhuttarista tehokkain oli jälleen Johanna Räty, joka 18 pisteen lisäksi kirjautti 3 levypalloa, 3 syöttöä ja 3 riistoa. Myös Elsa Koskinen pääsi kaksinumeroisille pisteille keräten tilastorivin 13/6/4r/4s. HNMKY:sta Linda Hemmann nakutti 24 pistettä.

Puhuttarien sarjapaikka varmistui jo perjantaina Katajan hävitessä oman ottelunsa, eli naisten 1. divisioonaa nähdään Vantaalla myös kaudella 2020-21!

Tämän kauden viimeinen peli pelataan Martinlaaksossa sunnuntaina 8.3 klo 17, ja silloin vastassa on sarjakärki Tampereen Pyrintö. Sisäänpääsyn peliin tarjoaa Aktia, tervetuloa!