N1D: EBT II VEI SARJAPISTEET PUHUTTARILTA

Puhuttaret kärsi toisen peräkkäisen tappionsa sunnuntaina, kun EBT II oli sunnuntaina parempi pistein 53-77. Molempien joukkueiden heittopeli takkusi (3p heitot Puhuttaret 1/15 ja EBT 3/35), mutta espoolaiset osuivat paremmin läheltä koria. Puhuttarista kovimmat tilastot kasasi jälleen Johanna Räty (21/3/5r) . Myös Elsa Koskinen pääsi kaksinumeroisille pisteille kooten tehot 10/5. EBT:n tehokkain oli Puhuttarien riveissä aiemmin pelannut Lotta Aaltonen (17/15).

Puhuttarien päävalmentaja Mikko Kurki:

EBT oli hiukan isompi ja huomattavasti fyysisempi. Levypallot -31 ja vaikeuksia oli saada palloa liikkeelle heidän kovan puolustuksen johdosta. Olimme vain kahdeksalla pelaajalla liikkeellä joten kovassa temmossa väsy iski. Kamppailtiin kyllä, mutta kokeneemmat pelaajat vierailla näyttivät kovuuden merkityksen. Otetaan oppi tästä mukaan sunnuntaille Joensuuhun.

Puhuttaret on sunnuntain kierroksen jälkeen naisten 1. divisioonassa kymmenen joukkueen sarjassa sijalla 8. Seuraavat ottelut ovat Joensuun Katajaa (sijalla 9) ja Catz kakkosta (sijalla 10) vastaan, eli kyseessä on sarjapaikan varmistamisen kannalta tärkeät viikot.

Puhuttaret vs. Catz kakkonen pelataan Martsarissa 23.2 klo 14.

Tervetuloa kannustamaan!

PuHu JunioritPuHuttaret, N1D