SUPERSUNNUNTAIN PELEISSÄ SUURET PANOKSET

C264811B-B1AA-47EA-A2DA-FD8C5D63269D.jpeg

Sunnuntaina 23.2 Martinlaakson koululla pelataan vantaalaista huippukorista, kun naisten 1. divisioonan Puhuttaret ja miesten 1. divisioona B:n PuHu Juniorit pelaavat peräkkäiset kotiottelut. Panoksia ei peleistä puutu: voitolla Puhuttaret varmistavat sarjapaikkansa ja miesten joukkue ottaisi askeleen lähemmäs kotietua playoffseihin. Tapahtumassa on paikalla myös Vantaan Energian Roskapoliisi, ja miesten ottelun puoliajalla esiintyy vantaalaislähtöinen laulaja LuKaBo.

SUPERSUNNUNTAI-tapahtumassa on esiintymässä vantaalainen LuKaBo

SUPERSUNNUNTAI-tapahtumassa on esiintymässä vantaalainen LuKaBo

Puhuttarien kausi käynnistyi syksyllä viiden ottelun tappioputkella, mutta nyt joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme. Kaiken kaikkiaan voittoja on kauden aikana kertynyt jo viisi, ja voittamalla sunnuntaina lappeenrantalaisen Catz kakkosen varmistaa Puhuttaret sarjapaikkansa myös ensi kaudelle. Joukkueen pisteykkönen on PuHu-kasvatti Johanna Räty, joka on nakuttanut 10,9 pistettä peliä kohden. Vahvaa kautta pelaa myös 184-senttinen sentteri Adele Heiskari, jonka tehot ovat 9,3 pistettä ja 6,9 levypallo per ottelu. Lisäksi kannattaa seurata vasta 15-vuotiasta Elsa Koskista, joka on nuoresta iästään huolimatta esittänyt vakuuttavia otteita aikuisten sarjassa.

Adjustments.jpeg

Miesten 1. divisioona B on tarjonnut kauden mittaa vauhdikasta ja viihdyttävää koripalloa. PuHu majailee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 5, yhden voiton päässä neljäntenä olevasta Äänekosken Huimasta. Viimeiset kolme kotiotteluaan voittanut PuHu taistelee vielä kotiedusta playoffseisin, kun jäljellä on kolme sarjakierrosta. Sunnuntaina vastustajaksi saapuu Hyvinkään Ponteva, joka on sarjassa sijalla 7. Myös HyPo tarvitsee sarjapisteitä kipeästi kamppailussa playoffs-paikasta. PuHun pistekärki on ollut amerikkalainen Trey Hall, joka on kirjauttanut keskiarvokseen 21,4 pistettä. Takamies Samatar Abokar on myös ollut koko kauden tehokas: keskiarvoina 16,2 pistettä ja 8,9 levypalloa. Loukkaantumisista toipunut Luukas Vaara on myös pelannut kevätkaudella pirteästi.

IMG_1614.jpeg

Puhuttaret vs. Catz Kakkone klo 14

PuHu vs. HyPo klo 17

Molempiin otteluihin on vapaa pääsy – tervetuloa!