N1D: PUHUTTARILLE TOINEN PERÄKKÄINEN VOITTO

Puhuttaret jatkoi pirteitä otteitaan voittamalla Helmi Capitalsin sunnuntaina kotiottelusa pistein 65-56. Pelissä edettiin Helmi Basketin hienoisessa johdossa, kunnes kolmannen erän lopussa Puhuttaret kiri rinnalle ja ohi, eikä vastustaja enää päässyt uhkaamaan voittoa. Wilma Lindqvist aloitti kirivaiheen kahdella onnistuneella kolmen pisteen heitolla, ja Johanna Räty ja Adele Heiskari viimeistelivät kovia koreja.

Ilman kapteeni Miisa Pylkkästä pelanneet Puhuttaret esiintyivät tasaisen pirteästi ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Adele Heiskari keräsi korkeimman pistemäärän (15/4) ja Johanna Räty, Wilma Lindqvist ja Elsa Koskinen pussittivat jokainen 12 pistettä. Kaiken kaikkiaan yhdeksän pelaajaa kymmenestä teki pisteitä.

Päävalmentaja Mikko Kurki iloitsi onnistumisista:

Erinomainen treeniviikko takana joten luotto joukkueeseen oli korkealla. Viisi pelaajaa oli pelannut edellisenä iltana U19-pelin, Elsa vielä sunnuntaina päivällä U17-pelin, joten pieni pelko oli miten energia riittää Capitals-peliin. Vähän näkyi ekalla puoliajalla, mutta joukkue runttasi väkisin voiton kotiin. Tänään aktiivinen lepo ja huomenna terävä otteluunvalmistava treeni. Nyt kun peli kulkee niin on hyvä jatkaa heti keskiviikkona. Sitten vedetään vähän happea

Puhuttarien seuraava peli on Ricoh-turnauksen takia jo keskiviikkona 22.1, jolloin vastassa on TuRi Turussa. Ottelu alkaa klo 18:30 ja on nähtävissä Elisa Viihteellä.

Viikonloppuna Puhuttaria voit nähdä turnaustalkoissa eri kouluilla!