N1D: PUHUTTARET AVASI KEVÄTKAUDEN VIERASVOITOLLA

Vuosi 2020 alkoi Puhuttarien osalta voitokkaasti, kun sunnuntaina vantaalaiset hakivat sarjapisteet Espoosta Tapiolan Hongalta lukemin 70-79 (31-39). Voitto oli Puhuttarille kauden kolmas ja erittäin tärkeä sarjapisteiden ja sijoituksen kannalta.

Puhuttarien tehokkaimpina häärivät tällä kertaa tutut nimet, Johanna “Nanna” Räty heitti kahden pisteen heittonsa hyvällä prosentille (8/13) ja viimeisteli yhteensä 20 pistettä. Lisäksi Räty haki 9 levypalloa, antoi 4 koriin johtanutta syöttöä ja riisti neljästi. Adele Heiskari kirjautti hienon tilastorivin: 15/8/5syöttöä/2rriistoa/2blokkia ja vasta 15-vuotias Elsa Koskinen urakoi lähes 34 minuuttia tehoilla 14/4/3syöttöä.

Päävalmentaja Mikko Kurki oli tyytyväinen omiensa suoritukseen:

“Loppuviikon hyvät treenit antoivat uskoa, että olemme valmiita Hongan kaatoon. Kapteenin loukkaantuminen ensi minuutilla toi huolia, mutta loistavasti muut paikkasivat Miisan poissaoloa. Hienoa oli nähdä kauden parasta kamppailua levypallotilanteissa, mikä antoi mahdollisuuden vastaiskuihin. Tästä johtuen hyvät kakkosprossat ja kauden ennätyspisteet. Koko joukkueelle kiitettävä arvosana ja viisi pelaajaa yli 10 pistettä.”

Puhuttarien kausi jatkuu sunnuntaina 19.1.2020 kotiottelulla Helmi Capitalsia vastaan Martinlaaksossa klo 17. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

PuHu JunioritN1D, PuHuttaret