Unified Valkoiselle joka pelaa joukkueilla PuHu Valkoinen ja PuHu Musta, tarjoutui mahdollisuus saada apuja buffaan järjestämässämme 6A/6B2 – sarjojen turnauksessa Kartanonkosken koululla 18.-19.3.2017. Apu tuli IT-alan yrityksen Amdocsin suunnalta. Heiltä Asta Järvinen oli ollut yhteydessä toiminnanjohtajaamme Jorma Kupariseen sopivan kohteen löytämiseksi. Meidän joukkueella oli turnaus tulossa ja buffassa ei koskaan ole haittaa lisäkäsistä, joten otimme yhteistyötarjouksen mielellämme vastaan. Pelaajien vanhemmista järjestelyt Amdocsin Astan kanssa hoiti Sirpa Leinonen apunaan Susa Raute.

Amdocslaisilla oli kivaa olla Puhun Unified joukkueen turnauksessa avustamassa buffetissa. Osa heistä leipoi myytäviä tuotteita ja osa oli myymässä ja joku teki molempia. Oli erittäin mukavaa saada ulkopuolista apua. Amdocsin osallistumisesta oli meille hyötyä ja iloa, yhteistyö sujui loistavasti. Vielä on mainittava myös se, että buffan tuotto ylitti reilusti odotuksemme. Tästä on myös kiitettävä Amdocsin panosta ja todettava; ”Kiitos Amdocs!”.

Oli erittäin mukavaa kun olitte mukana meidän turnauksen buffassa!

 

Amdocsilta buffan myyntiin osallistujat olivat:

·         Tanuj Sharma ja Asta Järvinen

·         Alina ja Daniel Dascalu (ja heidän tyttäret Sofia ja Lia)

·         Cristian Butusina

Seuraavat Amdocsin henkilöt leipoivat Unified Valkoisen buffaan:

·         Kirsi Bäckman

·         Alina Dascalu

·         Yoav Gutvilig

·         Vadim Bogulean

 

Amdocs lyhyesti:

Amdocs on globaali ohjelmistojen ja palvelujen tarjoaja. Amdocs ja sen 25000 työntekijää palvelevat viestintä- ja media-alan asiakkaitamme yli 85 maassa. Täällä Suomessa meitä työskentelee 26 henkilöä.
 
Amdocs viettää vuosittain Hyvien Tekojen kuukautta maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna kohteemme ovat lapset ja nuoret. Amdocs osallistui PuHun turnaukseen osana Hyvien Tekojen kuukauttamme. Yrityksemme täyttää tänä vuonna 35-vuotta ja maailmanlaajuinen tavoitteemme on saavuttaa vähintään 35 000 vapaaehtoistyötuntia vuonna 2017.

 

 

Asta Järvinen ja Tanuj Sharma.

 

Susa, Tanuj, Sirpa ja Eve

 

Amdocslaisten leipomia herkkuja myynnissä.

 

Vasemmalta Daniel Dascalu, Asta, Susa, Sirpa ja Tanuj ja Alina Dascalu sekä edessä Alinan ja Danielin lapset Sofia ja Lia

 

Dascalujen lisäksi kuvassa vasemmalla Cristian Butusina Bianca tyttärensä kanssa.

Buffajärjestelyä, myös arpajaiset järjestettiin.

 

PuHu Mustan lämmittelyä Ilen Johdolla.

 

Toimitsijapöydässä vasemmalta Markku, Aki ja Olli

 

BC Nokia - PuHu Musta 22 – 52

BC Nokia Black – PuHu Valkoinen 46 – 36

 

Unified Valkoisen puolesta

JoJo Olli