Naisten 1-divarin otteluohjelman laatija oli onnistunut hienosti tehtävässään, sillä useammassakin viime sunnuntaina pelatun viimeisen runkosarjakierroksen ottelussa oli vielä panosta mukavasti jäljellä. Kierroksen selkeästi mielenkiintoisin ottelu oli Leppävaaran Urheiluhallilla pelattu Ringsiden ja Tampereen Pyrinnön välinen ottelu. Etukäteisasetelma oli selvä: voittaja jatkaa kauttaan naisten 1-divarin play offseissa ja häviäjä alkaa puhallella rantapalloja kesälomaa varten.

Aiemmassa kohtaamisessa Tampereella, Pyrintö oli nuijinut Ringsiden aika lailla lattian rakoon. Nyt ottelu eteni alusta loppuun tasaisissa merkeissä. Ringside oli enimmäkseen niukahkossa johtoasemassa, mutta vielä kolmannen erän loppuhetkillä Pyrintö nousi tasatilanteeseen. Neljännelle jaksolle Ringside tuli kovalla asenteella ja hyvällä puolustamisellaan pystyi hyydyttämään Pyrinnön korintekoyritykset tehokkaasti. Ero kasvoi hitaasti, mutta varmasti ja päätösvihellyksen jälkeen kotijoukkue pääsi juhlimaan 10 pisteen voittoa sekä kauden alussa tavoitteeksi asetettua play off -paikkaa.

Ringsiden välierävastustaja tulee olemaan kovin mahdollinen eli runkosarjan ilman tappioita selvittänyt ToPo. Edessä on siis mielenkiintoinen haaste ja varmaa on, että yhtään ottelua ei Ringside lähde etukäteen hävinneenä pelaamaan.

Ringside ja ToPo ovat sopineet keskenään, että kummankin seuran junioripelaajat pääsevät kaikkiin välieräotteluihin ilmaiseksi sisään. Eli niin PuHun kuin LePynkin junnut: tervetuloa seuraamaan jännittäviä play off -otteluita Martsariin ja Munkkiniemeen! Ilmaisen sisäänpääsyn helpottamiseksi suositellaan, että päälle laitetaan jokin oman seuran asuste. Martsarin otteluihin myös PuHun joukkueenjohtajat ja valmentajat pääsevät edelleen veloituksetta.

Finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa ja välierien ohjelma on tällainen:

to 15.3. klo 19.00   ToPo - Ringside    Munkkiniemen Yhteiskoulu

la 17.3. klo 18.30   Ringside - ToPo    Martinlaakson koulu

ti 20.3. klo 19.00   ToPo - Ringside    Munkkiniemen Yhteiskoulu

pe 23.3. klo 18.30   Ringside - ToPo    Martinlaakson koulu (tarvittaessa)

su 25.3. klo 17.00   ToPo - Ringside    Munkkiniemen Yhteiskoulu (tarvittaessa)

 

TERVETULOA KANNUSTAMAAN RINGSIDEA!