Naisten 1-divarin runkosarja on yhtä kierrosta vaille valmis. PuHun ja LePyn yhteistyöjoukkue on pelannut hienon kauden ja on ennen viimeistä  runkosarjaotteluaan Play Off -paikassa kiinni. Tilanne on kuitenkin viimeisessä pelissä selkeä "do or die".

Viimeisen ottelun vastustaja on, kuinka ollakaan, juuri se joukkue, jonka kanssa runkosarjan neljännestä sijaista taistellaan eli Tampereen Pyrintö. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Tampereella Pyrintö otti selkeän voiton, joten kaatamalla Ringsiden tulevana sunnuntaina, Pyrintö nousee sarjataulukossa tasapisteisiin Ringsiden kanssa ja jatkaa kauttaan Play Offseissa. Mikäli Ringside voittaa ottelun, pääsee se puolestaan Play Offseissa haastamaan runkosarjan voiton jo varmistaneen ToPon.

Ringsiden kausi on ollut erittäin onnistunut myös muilla mittareilla kuin sarjataulukolla mitattuna. Useita junioreita on saatu ajettua sisään naisten valtakunnallisen sarjan peleihin. Nämä junnut ovatkin lunastaneet hienosta paikkansa tällä sarjatasolla. Aikuispelaajia on joukkueessa ollut juuri sopivasti tuomassa tarvittavaa kokemusta ja näyttämään esimerkkiä nuoremmilleen.

Play Off -paikan ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina 11.3. klo 17.00 Leppävaaran Liikuntahallissa. Vaikka jonkun mielestä Espooseen on pitkä matka, ei se ole niin pitkä, etteikö ehdottomasti kannattaisi lähteä nyt paikan päälle seuraamaan, miten taisto viimeisesta play off -paikasta päättyy!

Liput otteluun maksavat vain 5€/kpl. Kaikki PuHun pelaajat, joukkueenjohtajat ja valmentajat pääsevät veloituksetta sisään.