Ringsiden naisten ykkösdivarijoukkue pelasi sunnuntaina kaikkien aikojen ensimmäinen ottelunsa Leppävaaran urheiluhallissa. A-tytöt pelasivat samaan aikaan Tikkurilassa valtakunnallisen ykkösdivarin kärkikamppailua, joten Ringside oli liikkeellä vain kahdeksan pelaajan voimin. Se kuitenkin riitti komeaan kotivoittoon BC Nokiasta. Tähän mennessä 69 pistellä per ottelu voitosta voittoon ratsastanut nokialaisjoukkue teki Leppävaarassakin 69 pistettä, mutta Ringsidea vastaan se ei riittänyt voittoon, kun kotijoukkue tykitti 86 pistettä.

Ottelu lähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Jakson jälkimmäisellä puoliskolla Ringside sai revittyä muutaman pisteen eroa ja tauolle lähdettiin kotijohdossa 27-20. Toinen jakso mentiin aika pitkälti kori korista. Ringside sai kuitekin revittyä muutaman pisteen lisää eroa. Suurimmillaan ero kävi 12 pisteessä ja pitkälle tauolle lähdettiin Henna Perttilahden kahden onnistuneen vaparin jälkeen 9 pisteen johdossa, 45-36.

Kolmannella jaksolla Nokia sai heittopelinsä uusiin uomiin. Kolmoset upposivat keskelle keksintöä ja ero hupeni pienimmillään 2 pisteeseen. Jakson viimeisen kaksiminuuttisen aikana Ringside sai Miisa Pylkkäsen ja Essi Lyytikäisen johdolla 10-0 runin ja pääsi aloittamaan ottelun viimeisen jakson mukavassa 67-54 johdossa.

Viimeisen jakson alkuun vieraat saivat 8-0 runin, mutta se ei Ringsidea horjuttanut. Essi Lyytikäisen kahden and1:in vauhdittamana kotijoukkue repaisi johdon jälleen kaksinumeroiseksi ja ottelun lopussa Juuli Piiroinen ja Veera Kesänen kaunistelivat lukuja lopputulokseen 86-69.

Ringsiden voiton avaimia olivat hyvä levypallopeli ja tehokas viimeistely paintilla. Kotijoukkue oli sekä puolustus- että hyökkäyspäässä levypalloissa selvästi tehokkaampi. Kolmosissa Nokia oli vahvempi. Ringside puolestaan ajoi vahvasti kolmen sekunnin alueelle ja viimeisteli tehokkaasti myös hyökkäyslevyrien jälkeen.

Kotijoukkueesta kaikki saivat merkintöjä piste- ja levypallosarakkeisiin. Syöttöjä merkittiin seitsemälle pelaajalle kahdeksasta. Koko joukkue täyttikin tänään ruutunsa hyvin. Kaksinumeroisia pisteitä kirjattiin Essi Lyytikäiselle (19), Katariina Kähköselle (16), Laura Vataselle (16), Juuli Piiroiselle (15) ja Veera Kesäselle (11). Levypallotilastoa dominoi Laura Vatanen 12 levyrillään. Essi Lyytikäinen tilastoi 8 ja Katariina Kähkönen 7 levyriä.

Vieraista eniten pisteitä kirjattiin Mona Luodolle (18) ja Elli Tapanaiselle (15) sekä 12 pistettä viimeistelleille Tuulia Timolle ja Anni Lehtolalle. Levypalloja nokialaisista kahmivat eniten Mona Luoto (7), Anni Lehtola (5) ja kolme torjuntaakin kirjauttanut Nea Mäkelä (5).

Ensi viikonloppuna Ringsiden naisille tulee maaottelutauon takia hyvin ansaittu vapaa viikonloppu. Pelit jatkuvat sunnuntaina 19.11. klo 16 Malmilla Helmi-Centerissä Helmi Capitalsin vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan Martsarissa sunnuntaina 26.11. klo 14. Silloin vieraaksi saapuu ToPo Munkkiniemestä.