Tulosta

Hämeenlinna - Vantaa 64-84 (31-52)

Lähtöaskeleet: Kuntopuntarin pahnanpohjimmainen PuB on kyntänyt komean 7 L:n sarjan oltuaan sarjan alussa piikkipaikalla. Hukista PuBiin siirtynyt Lihashaarniska Wessman oli poissa, muuten täysi rosteri. Hukilla taasen puuttui LiigaNansi ja DirreKerminen, joten Coach Kaijansinkko oli pakotettu ottamaan tossut mukaan, jottei ihan ruoskajengillä tarvitse tärkeään otteluun lähteä. 

Matsi: Varsin verkkaistahan se oli. Pubin peli on niiiin ennalta-arvattavaa, ettei tarvinnut kummoinen velho olla saadakseen joukkueen syömähampaat kurkkuun. Utriolle tehtiin muutama screen ja sitten Utrio otti joko haastetun heiton tai pakon edessä antoi pallon kaverille. Utrio teki kaksi koria, muut vähän enemmän. Toisessa päässä pallo liikkui aika kivasti ja kun isojakin upposi 4 kpl sisään, vierasvoiton kertoimet laskivat nopeaa tahtia. 18-24.

Toisella kympillä Hukkien nopeat ajot (kyllä -nopeat ajot!) olivat myrkkyä pökkelöjalkaiselle PuBille. Laatikaisen ja Jarkko Ahon tehdessä 15 pinnaa, kotijoukkue sätkytteli lähinnä vapareista 13 pinnaa. 13-26.

Joukkueiden tasoero ei todellakaan ollut näin iso, joten oli Hukkien pöllöilyn aika. Muutamassa minuutissa PuB kiri jo kymmenen pisteen päähän, kunnes Hukat ryhdistäytyi ja venytti taas vähän lisää eroa. 20-14.

Viimeinen jakso pelailtiin ja PuB veti Turusen ja Utrion toimesta pakotettuja roiskaisuja, kun taas Hukat malttoi pelata settejä ja kierrättää palloa. 12-20.

Ottelun taso oli kauden heikointa, joten PuBin 20 pisteen tappio kertoo aika paljon joukkueen nykyisestä tasosta. Edes tuomareille joukkue ei jaksanut mussuttaa. On vähän idea kateissa kummassakin päässä. Utriolla ja Turusella oli varsin synkkä heittopäivä, eivätkä muut saaneet edes heittoa aikaiseksi. Ainoana puhtaat paperit sai Lehtola, jonka hyökkäyspelissä oli edes jotain tolkkua. Tuskin koskaan on MVP-pysti lähtenyt näin halvalla.

Kukapa olisi uskonut, että vajaamiehisenä jälki olisi ollut tällaista. Pallo liikkui ajoittain aika kivasti ja kun screenit saivat vastustajan aivan sekaisin, oli heittopaikkoja tarjolla yllin kyllin. Ollila nosteli jälleen eleettömästi kivoilla heittoprosenteilla kivat pisteet. Jarkko Aho hyökkäsi pelipaikoilla 1-5 ja siinä ohessa puolustikin mainiosti. Täsmäase Kaijansinkko pelasi tehokkaat minuutit ja heitti muutaman kolmosen irtioton aikaan. Lisäksi Kaijansinkko oli ainoa pelaaja, jolla oli sata lasissa illan aikana - sekin tosin vasta paluumatkalla motarilla.

PuB: Lehtola (MVP) 12, Kilpinen 4, Utrio 17, Reponen 5, Turunen 10, Suonpää 1, Nurmio 5, Koivuniemi 6, Ränkimies 2.

Hukat: Kaijansinkko 6, Ollila 17, Koskinen -, Aho Jarkko (MVP) 25, Marjanen 4, Riihimäki 6, Laatikainen 13, Aho Jukka 9

Entä sitten? Syksyllä arvio meni näin "PuBin peli perustuu pitkälti pitkään ja osaavaan aloitusviisikkoon. Kun korin alta ei helppoja koreja tule, muuttuu homma kovin vaikean näköiseksi eikä tuo juoksukuntokaan ihan sarjan parasta kärkeä ole. Vahva etiäinen on, että keväällä lasketaan PuBin kanssa korieroja ja yritetään välttää putoaminen. Hissijoukkue mikä hissijoukkue." Nyt tilanne on se, että PuB voi laskeskella korieroja ihan muiden kuin Hukkien kanssa.