PuHu-Pantterit 66-86 (40-41)

Lähtöaskeleet: Kovassa vireessä oleva kotijoukkue on napsinut viime aikoina kovia voittoja ja kavunnut putoajan paikalta turvalliseen keskikastiin.  Panttereilla kausi alkoi niin ikään aika surkeasti, mutta viimeiset pelit ovat sujuneet duurivoittoisesti. Kummallakin rosteri täynnä ja tunnelma korkealla.

Matsi: Alku oli todella laadukkaan näköistä tekemistä kummassakin päässä. Puolustus oli kovaa ja etenkin Hukat yritti pitää vauhtia yllä. Kirjavainen ja Kerminen olivat suorastaan ilmiömäisiä. Hyvin pelasi Panttteritkin. Palloa laitettiin sisään joko Dockerylle tai Raukomaalle - tuloksena kovin usein Raukomaan runnoma kori tai Dockeryn namipassi. 24-30.

Toisella kympillä Panttereiden hurmos hiipui ja Hukat kiri tasoihin Jarkko Ahon ja Marjasen koreilla. 16-11.

Tauon jälkeen Hukat paukutti päätään seinään eikä saanut useaan hyökkäykseen edes heittoa aikaiseksi. Puolustus toimi edelleen hyvin, joten monta minuuttia junnattiin asemasotavaiheessa. Jakson puolivälissä Fritze teki 7 pistettä minuuttiin ja heti perään Räsänen sai 7 pisteen suonenvedon. Kun samalla Aho otti Dockeryn kyynärpäästä kunnon tällin ja poistui vertavuotavana varikolle, oli Hukilla vähän pakka sekaisin. 10-22.

Viimeisellä kympillä Hukat yritti vielä hurjastella nopeita hyökkäyksiä ja kolmosia, mutta ero vain kasvoi loppua kohti. 16-23.

Pantterit ei ihan nuori porukka ole, mutta silti sen puolustus oli ajoittain todella tiivis ja fyysinen. Dockery ei siirtymissä vikkelä enää ole, mutta peliäly ja sijoittuminen ei ole hävinnyt mihinkään -siitä osoituksena päivän komeimmat koriinjohtaneet syötöt. King oli sen sijaan pieni pettymys. Kun settejä ei pelattu hänen heitolleen, tyytyi King lähinnä nurkassa seisoskeluun. Raukomaa näyttää ottaneen viime vuosista hurjan harppauksen eteenpäin ja on nykyään Sarjan ehdotonta aatelia sentteriosastolla.

PuHulta Kerminen pelasi rohkeasti päättäen yhden riiston komeaan donkkiin ja lokkituuletukseen. Aho möyrysi hyvin kummassakin päässä ja saa tsemparipalkinnon palattuaan side päässä takaisin kentälle. Kirjavainen tuntui olevan ensimmäisellä kympillä joka paikassa korinteossa, sen jälkeen olikin vähän hiljaisempaa.

PuHu: Nanski 7, Ollila 9, Koskinen 2, Kerminen (MVP)10, Aho Jarkko 12, Kirjavainen 15, Marjanen 5, Riihimäki 1, Laatikainen 5, Kokkonen -

Pantterit: Dockery 8, King 5, Vilhunen 12, Raukomaa (MVP) 18, Kulha 6, Härkönen -, Fritze 11, Niemi 8, Barulin 4

Entä sitten? Vaikka Pantterit majailee edelleen sarjan tyvipäässä, sillä ei tule olemaan ongelmia säilyttää sarjapaikkaansa. 

JKS:n tyhjentäessä pajatsoaan saajapuolella on ilmeisesti ainakin KoriJorit, jonka riveissä pelasi perjantaina Visa Tarjanne. Liekö muitakin menossa joukkueeseen, sillä eräässä viestiKopiossa tällaistakin veikkailtiin. KakkosPossut on jo saletissa tuhon oma, joten toinen paikka olisi näillä näkymin tarjolla joko Hukille, KotkaJengille tai PuBille (PuB tarvitsee kaksi voittoa enemmän lopuista otteluista, Kotkajengi kolme). Virallisesti sarjaspekulaatiot aloitetaan kuitenkin vasta helmikuussa. Ihanan kiharaista tästä kuitenkin taas saadaan.