PuHu2 - HyPo2 93-74 (38-38)

Lähtöaskeleet: Sarjan heittopussiksi joutunut Possut on tehnyt keskimäärin vajaa 60 pinnaa per matsi, joten koriero on tuhdisti pakkasella. Voitolla se kuitenkin kipuaisi Hukkien kanssa tasoihin. Kaspalakeilla on tekemisen laatu parantunut koko ajan ja voitolla se kipuaisi jo keskikastiin. Eilisessä M35-pelissä mentiin jatkoajalle, joten osalla pelaajista minuutteja tuli turhan paljon vuorokauteen.

Matsi: Possut oli alusta lähtien yllättävän pirteä ja haastoi niin kaukaa (Winter) kuin lähempääkin (Liikala) rohkeasti. Kaspalakit ei hurmokseen innostunut, mutta Ansaksen ja Laatikaisen koreilla tauolle lukemin 18-14.

Toisella kympillä kiukkupussi Winter pelasi luultavasti elämänsä kymmenminuuttisen -nopeaan tahtiin 11 pistettä lähinnä kaaren takaa ja Possut kiipesi jo rinnalle. 20-24.

Tauon jälkeen joukkueiden tasoero alkoi väsymyksen myötä tulla esiin. Possujen puolustus unohteli leikkaavia pelaajia vapaaksi ja etenkin Marjanen pääsi nostelemaan nättejä kuppeja. Luukkolan muutama iso piti joukkueen vielä hengissä, mutta kirivaihdetta ei ollut enää nähtävissä. etenkin kun Nanskin johdolla puolustus alkoi olla ajoittain melko iholla. 27-17.

Viimeisellä kympillä kotijoukkue kierrätti miehiä tasaisesti ja nautiskeli harvinaisesta, melko helposta voitosta. Jakso 28-19 ilman sen suurempia tunteenpurkauksia.

Sarjassa ei ole sitten HNMKY:n Salmelan "eläköidyttyä" nähty kunnon törmäilyautopelaajaa. Tätä roolia on ottamassa vahvasti Winter, joka hurmoshenkisen toisen kympin jälkeen törmäili itsensä nopeasti suihkuun. Liikalan puolimatkan kakkoset upposivat kivasti ja toisella puolikkaalla Luukkola piti joukkuetta hengissä heitoillaan ja ajoillaan. Myös seniori Uotila pelasi vahvan pelin. Muilta osin kentällä hääri lähinnä turisteja.

Kaspalakeilla oli alusta alkaen hyviä heittopaikkoja ratkaista ottelu hyvissä ajoin. Valitettavasti ensimmäinen osuma kaaren takaa onnistui vasta toisella puolikkaalla. Nanskin mainioista passeista koreja tehtiin sitten riittävä määrä korin alta. Erikoisuutena myös Jukka Ahon ainakin kolme koriin johtanutta syöttöä. 

PuHu: Nanski 19 (MVP), Ollila 6, Koskinen -, Kirjavainen 10, Ansas 13, Marjanen 9, Riihimäki 11, Laatikainen 10, Aho Jukka 14.

Possut: Uotila 4, Winter 17, Liikala 13, Lairi 2, Blomqvist 9, Putus 4, Luukkola 16 (MVP), Malminen 3, Halttunen 4, Neste 2

Entä sitten? Possuille kausi tulee olemaan sarjassa "tulipahan kokeiltua". Ei vaan kunto, koko eikä taito riitä tähän sarjaan. Asenteessa sen sijaan ei moittimisen sijaa ole ja ensi kaudella joukkue on varmasti hyvä kolmosessa, kun saa pelata tämän kauden valmistavia pelejä.

Kaspalakeilla on nyt kauden ensimmäinen voittoputki. Illan otteilla putki jää kahteen otteluun. Coach Kaijansinkko hoiteli pestinsä mainiosti, sillä kaikki saivat minuutteja ja pössis oli kiva. Tästä on kiva siirtyä joulukuun synkkiin iltoihin.