Jokin aika sitten tiedotimme uusista “kouvolalaisvahvistuksista” alkavan kauden miesten edustusjoukkueessamme ja nyt on vuorossa iloisia uutisia vahvasti PuHu-taustaisten pelaajien jatkosopimuksista. Viime kaudellakin PuHun miesten riveissä 1-divisioona B:ssä esiintyneet Mikko Visakko ja Jami Lehti ovat vahvistaneet jatkavansa joukkueessa myös kaudella 2018-2019.

 

Mikko Visakko

Sykki-kasvatti Mikko Visakko siirtyi PuHu Junioreiden A-poikiin kaudeksi 2013-2014 ja pelasi ensimmäiset ottelunsa myös Miesten 1-divisioona B:ssä jo seuraavalla kaudella. Viimeisimmällä kaudella (2017-2018) Visakko kantoi runsaasti vastuuta ja tahkosi läpi hankalan kauden keskimäärin lähes 29 minuutin peliajalla sekä 8,5 pisteen ja 2,2 syötön tehoilla. ”Halusin jatkaa PuHussa pelaamista koska tulimme heti valmentaja Kari Kämpin kanssa hyvin juttuun ja tulevan kauden pelisysteemi ja joukkue vaikuttaa hyvin minulle sopivalta. Viime kaudesta jäi myös paljon hampaankoloon ja odotan innolla, että päästään näyttämään kykymme kentällä.” kommentoi Visakko.

 

Jami Lehti

195-senttinen laituri, Jami Lehti, on myös vahvistanut jatkonsa PuHun miesten edustusjoukkueessa. Lehti on seuran omia kasvatteja ja myös sen johdosta toivottu palanen PuHun miesten edustusjoukkueen kokoonpanossa. Visakon tapaan Lehti otti roolia viime kauden joukkueessa pelaten 15 ottelua merkittävillä peliajoilla. Pisteitä Lehti tehtaili parhaimmassa pelissään jopa 18. Keskimäärin tehosarakkeeseen kertyi 5,9 pistettä, 5 levypalloa ja 2,3 syöttöä per ottelu. “PuHu on hyvä seura, missä hommat hoidetaan aina esimerkillisesti. Lähden innoissani tulevaan kauteen - valmennus ja muu joukkueen staffi vaikuttaa erinomaiselta ja pätevältä. Nuori joukkue mahdollistaa energistä tekemistä ja kaikilla on hyvä mahdollisuus saada vastuuta tarpeeksi peleissä ja treeneissä,” kertoi Lehti.

 

Päävalmentaja Kari Kämppi on tyytyväinen saadessaan mukaan kaksi vahvasti PuHu-taustaista pelaajaa. “Mikko tunnetaan kovana kaukoheittäjänä ja tuo joukkueelle tarvittavaa korintekouhkaa kaaren taakse. Jami taas kuuluu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin ja on upeasti näyttänyt jo nyt kesän harjoituksissa esimerkillisyyttä, joka on nuorelle joukkueelle ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi hän tuo meille paljon kaivattuja senttejä ja kiloja.”  Kämppi kommentoi.

 

PuHun miesten joukkue toimii tukeakseen junioripolkunsa päättäneitä ja sen loppusuoralla olevia kilpaurheiluun tähtääviä pelaajia. Valmennuksessa huomioidaan yksilöllisesti pelaajien tavoitteet ja kasvatetaan heitä eteenpäin urallaan kohti korkeampia sarjatasoja. Joukkue toimii vahvassa yhteistyössä U19 -poikien joukkueen kanssa ja se on vahvasti esillä koko seuran junioreiden arjessa ja toimii heille esikuvina.

 

PuHun miesten joukkueen kasaaminen on edistynyt kesän aikana mukavasti ja uusista pelaajajulkistuksista lisätietoja taas pian osoitteessa www.puhujuniorit.fi

Lisätietoja: päävalmentaja Kari Kämppi 050 597 5751.