PuHu 07 RED: Nuutti, Niilo, Matias, Jyry, Jyri, Olli, Kristian ja Otto

 

Perjantaina 1.9 saapui Pähkinärinteen urheilupyhättöön kotijoukkueen ja kannattajien iloksi vieraaksi LePy; tuttu joukkue naapurikaupungista, joka viime kauden päätteeksi vei pronssiset mitalit REDin nenän edestä. Lähtökohta otteluun oli siis kutkuttava, ja revanssihenkeä ruokki lisäksi LePyn pojille kärsityt tappiot Eezybasket -katukoristurnauksessa.

Hieman muuttunut RED aloitti pelin vahvasti puolustaen, eikä vieras löytänyt keinoja poikiemme tarkan pelin rikkomiseen ja ensimmäisen neljänneksen jälkeen peli PuHulle 10 - 4. Sama tahti jatkui myös toisella jaksolla, LePyn törmätessä tiukkaan puolustukseen ja REDin onnistuessa laajalla rintamalla korinteossa. Puoliajalla tilanne PuHulle 24 -10.

Toiselle puoliajalle LePy tuli paremmin valmistautuneena ja alkoi kori korilta kaventaa poikiemme johtoa. Aikalisiä otettiin ja rivit kasattiin. Tilanne kuitenkin tasoittui, ja viimeiselle jaksolle lähdettiin PuHun 30 - 24 johdossa. Viimeisellä jaksolla molemmat halusi voittoa, ja LePy nousi jo 4 pisteen päähän, kunnes Nuutti lopetti espoolaisten pyristelyn viiteen viimeiseen pisteeseen, ja riemukas voitto oli juhlintaa vaille valmis. Hieno peli pojilta, tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa harjoituspeliä ja tulevaa kautta. Kiitos LePyn pojille ja hyvälle tuomarille.