06-minipoikien joukkue suunnisti 17.-19.3. Tarvas Spring Cupiin, Viroon. Turnaus pelattiin pienellä paikkakunnalla nimeltä Vinni, joka löytyy monelle tutun Rakveren läheisyydestä. Reisuun lähti 8 pojan iloinen joukko ja perillä joukkueeseen liittyi vielä yhdeksäs poika. Perjantaina unihiekat karistettiin laivan buffassa, jossa pojat tankkasivat pekonia koneeseen. Perille päästyämme majoituimme Vinni Spordikompleks -urheilukeskuksen huoneisiin ja aloimme valmistautumaan ensimmäiseen peliin.

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme virolaisen Viljandi SK -joukkueen. Ottelu lähti hitaasti käyntiin, mutta pikkuhiljaa pojat saivat peliä kulkemaan ja ottelusta saatiin hieno 30-11 voitto. Illan toisessa pelissä kohtasimme järjestävän seuran joukkueen. BC Tarvas/Rakvere II - PuHu päättyi myös riemukkaaseen 16-39 voittoon. Lohkovoittajat päättivät päivän urheilukeskuksen uimahallissa, joka taisi olla yksi matkan kohokohtia.

Lauantaina oli lupa nukkua pitkään, mutta bottle flipit alkoivat lentää jo aamuseitsemältä. Koska neljännesvälieräpelimme oli vasta klo 14, lähti joukkue ulkoilemaan Rakveren vanhalle linnoitukselle samalla kun jojo lähti etsimään välipalatarvikkeita paikallisesta marketista. Ulkoilun ja välipalan jälkeen oli aika siirtyä kentälle. Vastassa oli latvialainen Sagulda. PuHu otti pelin haltuun heti alusta asti ja pelasi iloista ja varmaa peliä. Ottelu päättyi 42-15 voittoon ja PuHu eteni välieriin.

Välieräpelissä kohtasimme virolaisen Saku KK joukkueen. Edellisen pelin iloisuus oli muuttunut jännitykseksi ja oikein mikään ei tahtonut onnistua. Puoliajalla oltiin jo pahasti takamatkalla, mutta koneeseen laitettiin extra annos tsemppiä ja kannustusjoukot laittoivat kunnon cheerleader-vaihteen päälle. Ja niin vain kävi, että pojat pelasivat hienon toisen puoliajan ja saivat kuin saivatkin kurottua ottelun tasoihin aivan viime minuutilla. Mutta voi draamaa.. ottelua oli jäljellä alle minuutti kun vastustaja sai vaparit ja näillä kahdella vaparilla vastustaja varmisti voiton ja finaalipaikan. PuHun suunta kävisi pronssiotteluun. Mikä harmi. Lauantai-ilta vietettiin myös uima-altaassa.

Sunnuntaiaamuna pronssipelissä tuli seinä vastaan. Vastassa oli latvialainen Valmieran joukkue, joka meni eikä meinannut. Pronssimitalit ripustettiin latvialaisjoukkueen kaulaan ja PuHu kuittasi diplomit ja Twixit, jonka jälkeen suuntasimme kohti Tallinnaa. Joukkueen parhaana pelaajana turnauksessa palkittiin Juho Karinharju. Onnea Juho!

Kokonaisuutena reissu oli onnistunut ja joukkue hitsautui jälleen piirun verran tiiviimmin yhteen. Kotimatkalla päästiin vihdoin Burger Kingiin ja laivan Tax Free-markettiin ja tappion harmitus saatiin vaihtumaan iloiseen korisfiilikseen. 

Joukkueessa pelasivat: Leo Lilja, Kaarlo Ahola, Ats Arike, Roope Järvinen, Elias Mikkonen, Niilo Aunio, Nuutti Aunio, Juho Karinharju sekä Okko Vihervuori.

Rakveren linnan raunioilla ulkoilemassa

Loppuvenyttelyhetki alkamassa ottelun jälkeen

Voitto!

Koris on parasta!