Joukkuemaksu:

Joukkuemaksu 150 € tulee maksaa viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun joukkuemaksu on maksettu. Maksettua joukkuemaksua ei palauteta.

Joukkuemaksu sisältää yhden A-kisapassin valmentajalle

Supermikrosarjoissa ei peritä joukkuemaksua.

Kisapassit:

A-kisapassi: 100 € sis. pelioikeuden, koulumajoituksen, ruokailut sekä kuljetuspalvelun (max. 15kpl/joukkue)

B-kisapassi: 45 € sis. pelioikeuden

C-kisapassi: 75 € sis.pelioikeuden, perjantai päivällisen, lauantai lounaan ja päivällisen sekä sunnuntai lounaan

D-kisapassi: 10 € sis. pelioikeuden Supermikrosarjoihin - huom! Supermikrosarjoissa turnaus on yksipäiväinen

Kisapassit tulee olla maksettuna Ti 2.1.2018 mennessä. Mikäli kisapasseja ei ole maksettu eräpäivään mennessä, voidaan joukkue siirtää sarjassa viimeiselle varasijalle.

Yhteistyöhotellissamme yöpyvät joukkueet voivat varata kuljetuspalvelun hintaan 12 € / hlö. Tämä sisältää kuljetukset hotellin, pelipaikkojen ja ruokailukoulun välillä viikonlopun aikana.

Mikäli joukkue yöpyy luokkamajoituksessa tulee heillä olla mukanaan vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, jolla tulee olla A-kisapassi. Maksimi aikuisten määrä luokkatiloissa on 3 henkilöä.

Maksaminen:

Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun joukkuemaksusta sekä viitenumeron. Käytä tätä viitenumeroa aina maksaessasi mitä tahansa joukkueen maksuja.

Joukkuemaksun eräpäivä: 7 vrk ilmoittautumisesta

Kisapassien eräpäivä: 2.1.2018

Peruutusehdot:

2.1.2018 mennessä tulleista peruutuksista palautamme kisapassimaksut kokonaan.

3.1.2018 alkaen tulleista peruutuksista palautamme kisapassimaksuista lääkärintodistusta vastaan 100%, ilman lääkärintodistusta 50%.

Maksuja ei palauteta käteisellä, vaan joukkueen tulee toimittaa turnaus assistentille tai kisakansliaan joukkueen pankkiyhteystiedot.

Kaikki peruutustiedot ja maksupalautuspyynnöt tulee olla toimitettu turnausjärjestäjälle viimeistään 31.1.2018. Tämän jälkeen palautuksia ei enää käsitellä.