PuHu Junioreiden ja LePyn yhteisjoukkue Ringside on vahvistanut valmennustiimiään. Ringsiden vastuuvalmentajana jatkaa Jussi Syrjänen.Valmennustiimissä ovat lisäksi mukana Teemu Ketola, Nigel Moore ja Ville Puotila. Teemu Ketolalla on pitkä valmennushistoria nais- ja tyttökoripallosta. Nigel Moore ja Ville Puotila taas omaavat pitkä pelaajauran, jonka ohella valmennusura on päässyt jo hyvään vauhtiin.

Ringside on PuHu Junioreiden ja LePyn yhteistyöjoukkue, joka on kahdella edellisellä kaudella (2015-2016 ja 2016-2017) osallistunut A-tyttöjen valtakunnalliseen sarjaan. Ringside-yhteistyöjoukkueen tavoitteena on ollut taata kaikille halukkaille tyttöjunioreille mahdollisuus harjoitella tavoitteellisesti sekä pelata valtakunnallisella sarjatasolla. Molemmilla seuroilla on lisäksi ollut omat A-tyttöjen harrastejoukkueensa. Yhteistyön tuloksena tyttöpelaajien määrä on kasvanut, kun yhä useammalle nuorelle on pystytty tarjoamaan omien tavoitteidensa mukaista toimintaa.

Ringside etsii pelaajia tulevalle kaudelle. Tavoitteena on muodostaa Ringsideen kaksi harjoitusryhmää – toinen ryhmä A-ikäisille, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesti harjoittelusta ja pelaamisesta pääasiassa omassa ikäluokassaan sekä toinen ryhmä tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille A-ikäisille pelaajille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan aikuispelaajien kanssa ja tavoittelevat pelaamista A-nuorten valtakunnallisella tasolla sekä naisten ylimmissä sarjoissa. Toiseen ryhmään haetaan lisäksi aikuispelaajia, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan naisten 1. divisioonassa ja sitoutuvat harjoittelemaan nuorten, urallaan eteenpäin pyrkivien pelaajien esimerkkinä ja tukena.

Kaikille avoimet harjoitukset järjestetään Vantaalla Martinlaakson koululla 16.5. klo 17.15-19.15 sekä Espoossa Leppävaaran Urheiluhallilla keskiviikkona 17.5. klo 17-19. Avoimiin harjoituksiin ovat kaikki tervetulleita mukaan. Se ei vielä sido mihinkään. Rohkeasti mukaan kokeilemaan, olisiko Ringside hyvä vaihtoehto sinulle kaudelle 2017-2018. Ilmoittautumiset avoimiin harjoituksiin valmentajille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Valmentaja Jussi Syrjänen, , 050 544 2098.

Valmentaja Teemu Ketola, , 050 441 8899.