Maaliskuussa Myyrmäessä ovensa avannut suosittu ruoka- ja seurusteluravintola Wanda´s Kitchen & Lounge on solminut tärkeitä yhteistyökumppanuuksia paikallisten toimijoiden kanssa. Uudet yhteistyöseurat ovat VJS (jalkapallo), PK-35 Vantaa (jalkapallo), PuHu Juniorit (koripallo), SB Vantaa (salibandy), Vantaan Salamat (yleisurheilu), EVU (jääkiekko), If Helsinge Atlas (käsipallo) ja Downtown 65 (kestävyysurheilu, kori- ja jalkapallo).

”Olemme aktiivinen paikallinen toimija ja tuomme paikallisuutta esiin toiminnassamme ja arvoissamme. Luomme uutta ruoka- ja paikalliskulttuuria Länsi-Vantaalle. Urheiluseurat eritoten edustavat loistavasti paikallisuutta ja länsi-vantaalaisuutta päivittäin ja ne ansaitsevat enemmän arvostusta. Annamme oman panoksemme seurojemme esiin nostamiseksi ja jatkossa tuomme esiin kumppaniseurojamme ravintolassa sekä katukuvassa, koska seurat näkyvät liian vähän suorituspaikkojen ulkopuolella”, kommentoi Wanda´s Kitchen & Loungen toinen ravintoloitsijoista, markkinoinnista vastaava Tomi Puikkonen.

”On ollut hienoa havaita, kuinka aktiivisesti uusi ravintolatulokas Wanda’s on halunnut lähteä luomaan verkostoa länsivantaalaisten keskuuteen urheiluseurojen kautta. PuHu haluaa ehdottomasti olla yksi yhteistyöseuroista ja uskon, että tämä yhteistyö tuottaa todellisen win-win -tilanteen. Seura ja sen joukkueet ovat ehtineet järjestää kevään aikana jo useita tilaisuuksia Wanda’sissa ja kaikki on sujunut todella joustavasti ja hienosti. Tällaista ravintolaa on Länsi-Vantaalle kaivattu!

Vinkkinä kaikille Wanda’siin syömään meneville, että vaikka itse en varsinaisesti olekaan mikään jälkiruoka-friikki, on ravintolan Crème Brûlèe jotain sellaista, jota ei voi vastustaa”, toteaa PuHun toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen.

Yhteistyöhön sisältyy markkinointipanostusten lisäksi etuja seurojen jäsenistölle, tapahtumia, viestinnällistä yhteistyötä, verkostoitumista sekä molemminpuolista näkyvyyttä.

Lisätietoja

Tomi Puikkonen                                                           Jorma Kuparinen

0451133224                                                                   0400432372

                                          

 

Wanda’s Kitchen & Lounge on paikallinen yrittäjävetoinen ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa lounaan, à la carte -annosten ja brunssin lisäksi catering-palvelua sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta. Asiakastyytyväisyys tarjoamaamme palveluun ja makukokemukseen ovat kaikki kaikessa meille. Luomme uutta länsi-vantaalaista ruoka-, urheilu- ja paikalliskulttuuria.