WANDASIN JA PUHUN YHTEISTYÖLLE JATKOA

Keväästä 2016 alkaen Myyrmäessä toiminut Ravintola Wanda's Kitchen & Lounge on tehnyt avautumisestaan asti tiivistä yhteistyötä useiden Länsi-Vantaalla toimivien urheiluseurojen kanssa. Yksi näistä seuroista on ollut PuHu Juniorit.

Äskettäin Wanda's ja PuHu ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta aina kevään 2020 loppuun asti. Tämä tarkoittaa seurallemme ja sen jäsenistölle hyviä etuja. Sopimukseen kuuluu, että jo perinteeksi muodostunut PuHu-gaala järjestetään jatkossakin Wanda'sin tiloissa. Kaikki PuHun jäsenet voivat puolestaan hyödyntää Wanda'sin tarjoamaa 10% alennusta a la carte -listan ruoista. Etu on voimassa arkisin (ma-pe) klo 14-22 ja alennus koskee samassa seurueessa neljää ruokailijaa. Ruokia tilatessa tulee mainita olevansa PuHusta.

Ravintola Wanda'sin kantava teema on paikallisuus. Tämä näkyy mm. siinä, että kussakin pöydässä on jonkin vantaalaisen kaupunginosan ilmakuva. Ruokailun ohessa voi siis tutkailla, löytyykö vaikka oma kotitalo ylhäältä päin kuvattuna jostain pöydästä.

Wanda'sin osoite on Liesikuja 5 ja ruokalistaan voi tutustua osoitteessa http://www.wandas.fi/a-la-carte/.

Arkipäivisin tarjolla on lounas-buffet. Iltaisin lounge tarjoaa hyvän mahdollisuuden seurata urheilukanavia. Tiistaisin tarjolla on tietovisa ja torstaisin bingo. Lauantaisin tunnelmallisessa loungessa nautitaan livemusiikista. Yksityistilaisuuksia ja kokouksia varten saman talon yläkerrasta löytyy vielä tilavat saunat oleskelutiloineen.

Lisätietoja:

Tomi Puikkonen, Wanda's Kitchen & Lounge, puh. 045-1133224

Jorma Kuparinen, PuHu Juniorit, puh. 0400-432372